sitene türk bayrağı

   


Ramazan Alkan
al.ramazan@hotmail.com
MEHMET KIRGIL YENİDEN SAHNEDE !
08/07/2013

MEHMET KIRGIL YENİDEN SAHNEDE !

Acıpayam’da üç dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Mehmet Kırgıl'ın yeniden siyasi arenada yerini aldığı iddia edildi.

Acıpayam Gazetesi.com web haber sitesinde yayınlanan bazı haberlerden dolayı rahatsız olan Sayın Kırgıl'ın boş durmayarak bu durumu kendine avantaj edinmek için uğraş verdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta içinde AK Parti ile ilgili bazı haberlerin sitemizde  yayınlanması üzerine Mehmet Kırgıl’ın Denizli'deki partilileri araması dikkat çekti.

Yine Mehmet Kırgıl’ın 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Meclisi listesinin ikinci sırasında yer aldığı iddia edildi.

Öte yandan şununda bilinmesini isteriz ki sitemizde son aylarda en faz haber AK Parti’nin yaptığı faaliyetler hakkındaki haberlerdir.

Ancak bazı yetkili kişilerin veya siyasi kimliği olan kişilerin yaptıkları açıklamaları da sitemizde haber olarak veriyoruz vermeyede devam edeceğiz.

Bizim için hiçbir siyasi partiyi kayırma veya taraf olma söz konusu değildir.

 

AK Parti, CHP, MHP, DSP veya diğer siyasi partilerin faaliyetlerini mutlaka yayınlayacağız. Hemde ücretsiz olarak yayınlayacağız.  Bu ilkemizi sitenin kurulduğu günde söyledik.

Üç dönem ilçe başkanlığı yapan Sayın Mehmet Kırgıl kendisi de çok iyi bilmektedir, belde ve köylere sık sık beraber giderek haber yaptık ve AK Parti’nin faaliyetleri ile çalışmalarını vatandaşlara duyurduk. Hemde ücretsiz olarak.

 

Ancak geçen hafta AK Partili bir kişiyi eleştiren haberi yayınladığımız için Sayın Mehmet Kırgıl Denizli'deki Partilileri arayarak Acıpayam Gazetesi.com sitesinde yayınlanan haberi göstermiş ve yine sitede bulunan reklamların AK Partili kişiler tarafından verildiğini işaret etmiş.

Yine sitemize reklam veren kişileri de eleştirdiği gelen duyumlar arasında bulunmaktadır.

 

Her şeyi vatandaşın takdirine bırakıyoruz.

Yine bu tür asılsız ithamlardan dolayı bize karşı cephe alanları Allah’a havale ediyoruz.

RAMAZAN ALKAN

ACIPAYAM GAZETESİ.COM



6196 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

     08/07/2013 15:21

Bu şahısın ne yeteneği, aklı ve siyasi becerisi var ki tekrar sahneleri dönmüş. Benim duyduğum, bildiğim kadarı ile Acıpayam da dükkanlarından kovuldukları esnafları maliyeye şikayet etmek, jurnalcilik ve ihaneten başka bir başarısı yok. Bu ekibin asıl karın ağrılarının sebebi şu: Hüseyin bey bunların arpasını kesti. Partide hiçbir güçleri kalmadı. Takip edin Hüseyin beyin olduğu bir panelde, toplantıda asla Hüseyin beyin fotoğraf karesine giremezler. Bunlar şimdi Hüseyin beyi gaz verip, “Sen den iyi başkan olmaz, sen yaparsın,sen edersin” türü cümlelerle Hüseyin beyi ilçe başkanlığından istifa ettirip belediye başkanı aday adayı olmasını sağlamak. Bu suretle Hüseyin nasılsa geri dönemeyeceği için partide bunlara kalacak. Tek dertleri bu. Hatta Hüseyin beyin yanına Hakan Karabacak a yaptıkları gibi bir Truva atı yerleştirmişler. Hüseyin beyin tahtında oturacaklar ama dua etsinler Hüseyin bey tahtada iken oturmasınlar.:))
Hasan Kara

     08/07/2013 15:21

Bu şahısın ne yeteneği, aklı ve siyasi becerisi var ki tekrar sahneleri dönmüş. Benim duyduğum, bildiğim kadarı ile Acıpayam da dükkanlarından kovuldukları esnafları maliyeye şikayet etmek, jurnalcilik ve ihaneten başka bir başarısı yok. Bu ekibin asıl karın ağrılarının sebebi şu: Hüseyin bey bunların arpasını kesti. Partide hiçbir güçleri kalmadı. Takip edin Hüseyin beyin olduğu bir panelde, toplantıda asla Hüseyin beyin fotoğraf karesine giremezler. Bunlar şimdi Hüseyin beyi gaz verip, “Sen den iyi başkan olmaz, sen yaparsın,sen edersin” türü cümlelerle Hüseyin beyi ilçe başkanlığından istifa ettirip belediye başkanı aday adayı olmasını sağlamak. Bu suretle Hüseyin nasılsa geri dönemeyeceği için partide bunlara kalacak. Tek dertleri bu. Hatta Hüseyin beyin yanına Hakan Karabacak a yaptıkları gibi bir Truva atı yerleştirmişler. Hüseyin beyin tahtında oturacaklar ama dua etsinler Hüseyin bey tahtada iken oturmasınlar. :))))
Hasan Kara

Yazarın diğer yazıları

KISSADAN HİSSE ! - 30/06/2018
KISSADAN HİSSE !
TEŞEKKÜRLER ! - 17/05/2016
TEŞEKKÜRLER !
BU YAZI AĞAÇ DİKTİRİR - 06/07/2015
BU YAZI AĞAÇ DİKTİRİR
BU BAYRAM İÇİM SIZLADI ! - 19/05/2015
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı. Ama akıllarda bazı soru işaretleri kaldı.
DÜNYA FANİ İMİŞ ! - 09/05/2015
DÜNYA FANİ İMİŞ !
ACIPAYAM’IN TEK UMUDU ! - 18/02/2015
ACIPAYAM’IN TEK UMUDU !
ACIPAYAM’LI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI - 25/01/2015
ACIPAYAM’LI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
İYİ OLACAK HASTANIN DOKTOR AYAĞINA GELİRMİŞ ! - 09/12/2014
İYİ OLACAK HASTANIN DOKTOR AYAĞINA GELİRMİŞ !
BU DEFA ACIPAYAM'LI OLSUN ! - 13/11/2014
ACIPAYAM’LI BİR MİLLETVEKİLİMİZ NEDEN OLMASIN !
 Devamı
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam288
Toplam Ziyaret6593932