sitene türk bayrağı

   


Ramazan Alkan
al.ramazan@hotmail.com
DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP BİR ACIPAYAM’LI !
21/12/2012

DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP BİR ACIPAYAM’LI !

 

2014 yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına bir Acıpayam’lının talip olması ilçede heyecan yarattı. BİR DÖNEM BELEDİYECİLİK YAPAN ACIPAYAM’LI.

Seçimlere şu kadar veya bu kadar zaman var yorumları yapılırken siyasi arenada artık ısınmaya başladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına Acıpayam ilçemizden bir ismin aday olacağının dillendirilmesi ilçede memnuniyet verici olarak karşılandı.

Bir dönem Denizli Belediye Başkan yardımcılığı da yapan bu değerli şahsiyet bu defa asıl olarak göreve talip olması dikkat çekti.

Acıpayam’lı olmasından ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmanın büyük cesaret olduğunu belirten ilçe halkı da bu konudaki heyecanını ortaya çıkardı.

Denizli Belediye Başkan yardımcılığının yanı sıra ülkenin bir çok köşesinde yaptığı görevlerde sayısız eserler bırakan bir Acıpayam’lının Denizli Belediye Başkanı olması durumunda Acıpayam yöresine de yapacağı katkısı tartışmasız büyük olacaktır.

Acıpayam’a ve Acıpayam’lılara her konuda büyük desteği olduğunu ve olacağını da bölge halkı yakından bilmekte.

Her şeyden önce Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olması kesinleşmesi durumunda ise bölge halkının da yalnız bırakmaması beklenmekte.

Yine en büyük olay burada hangi partiden aday olacağı konusudur.

Ancak bölge halkının ve ilçe halkının uzun yıllardan beri Acıpayam bölgesinden milletvekili bile çıkaramaması karşısında takınacağı tavır da tahmin edilmektedir.

Burada aslolan her seçim döneminde kurulmuş olan lobi çalışmaları neticesinde Acıpayam bölgesinin aday çıkarması şöyle dursun ismi bile anılmıyor.

Peki bu olay nereden kaynaklanıyor ve ne yapmak gerekiyor.

Burada biraz düşünmek lazım.

Bu ismi anılan hemşehrimizin yanı sıra keşke birkaç tane daha Acıpayam’dan Büyükşehir ve Milletvekili adayı olarak ön plana çıkma cesareti olsa.

Acıpayam’ın bağrından çıkmış yıllardır Türkiye’nin değişik illerinde görev yapmış ve başarılara imza atmış bu hemşerimize cesaretinden dolayı kutluyoruz.

Bir çok ilçede Kaymakamlık görevleri ile değişik illerde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve halen bu görevini devam ettiren Nadi Kılınç Arslan.

İsmi Denizli Büyükşehir adaylığı için anılan hemşehrimiz Nadi Kılınçarslan’ın kendisiyle yüz yüze gelerek bir süre sohbet etme imkanım oldu.

Kendisinin de bu konudaki düşüncelerini sordum.

Nadi beyin Acıpayam ve Denizli özlemi içinde olduğu ise her cümlesinden belliydi.

Denizli için büyük projeleri olduğunu ve bunları vatandaşlarla paylaşacağını ve hatta bir dönemde Denizli Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu aktaran Nadi Kılınçarslan, görev yaptığı ilçelerden bahsederek kazandırdığı yatırımları aktardı ve bu defada aynı yatırım ve hizmetleri Denizli’yi kazandırmak gerektiğinin altını çizdi.

Hemşehrimiz sayın Nadi Kılınçarslan’a cesaretinden dolayı kutluyor, başarılar diliyoruz.

RAMAZAN ALKAN
GAZETESİ

ACIPAYAM GAZETESİ.COM

 



7443 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

ADAYLIK     22/12/2012 10:42

YAKIŞIR NADİ KILIÇASLAN ÇOK BAŞARILI BURAKRAT ÇOKGÜZEL PUROJELERİYLE BİR SİYASETÇİ BEN SAHSIMA BİLDİĞİMİ GÖRDÜĞÜMÜ AYNEN ANLATIYORUM UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI YAPTIĞI 1993 1994 YILLARINDA KENDİM BİZAT ÇALIŞMALARINI GÖRDÜM ÇALIŞMALARI İDARİYÖNÜ AYNI RAHMETLİ VALİMİZ YAZICIOĞLUN ÇALIŞMALARI GİBİYDİ 2004 YEREL SEÇİMLERİNDE CHP DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADIĞINDA BENDE VARDIM PUROJESİ OLAN TEK ADAY ADAYIYDI DENİZLİNİN GELECEK YÜZ YILINDAN KONUŞUYORDU OKADAR BİLGİLİ HAZIRLIKLIYDI BEN SAHSEN DENİZLİDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLMASI DURUMUNDA DESTEKLEYEJEĞİMİ ŞİMDİDEN SOYLEYEBİLİRİM HAYIRLI OLSUN.HASANHUSEYİNKARAN.
HASANHUSEYİNKARAN KARAN

Büyükşehir Belediye Başkanlığı     21/12/2012 18:37

Sayın Nadi Kılınçarslan'ı kutlarım. Yalnız benim küçük bir uyarım ve önerim olacak. Nadi Bey Acıpayam Belediyesi Adayı olsa kazanma şansı çok daha fazladır. Nadi Bey'i Acıpayamlılar tanır, bilir ve sever ama Denizli'nin tamamı derseniz orada durup düşünmek lazım. Nadi Bey Acıpayam adayı olmalıdır bence....
Ömer AKIN

Yazarın diğer yazıları

KISSADAN HİSSE ! - 30/06/2018
KISSADAN HİSSE !
TEŞEKKÜRLER ! - 17/05/2016
TEŞEKKÜRLER !
BU YAZI AĞAÇ DİKTİRİR - 06/07/2015
BU YAZI AĞAÇ DİKTİRİR
BU BAYRAM İÇİM SIZLADI ! - 19/05/2015
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı. Ama akıllarda bazı soru işaretleri kaldı.
DÜNYA FANİ İMİŞ ! - 09/05/2015
DÜNYA FANİ İMİŞ !
ACIPAYAM’IN TEK UMUDU ! - 18/02/2015
ACIPAYAM’IN TEK UMUDU !
ACIPAYAM’LI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI - 25/01/2015
ACIPAYAM’LI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
İYİ OLACAK HASTANIN DOKTOR AYAĞINA GELİRMİŞ ! - 09/12/2014
İYİ OLACAK HASTANIN DOKTOR AYAĞINA GELİRMİŞ !
BU DEFA ACIPAYAM'LI OLSUN ! - 13/11/2014
ACIPAYAM’LI BİR MİLLETVEKİLİMİZ NEDEN OLMASIN !
 Devamı
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam296
Toplam Ziyaret6593940