sitene türk bayrağı

   


Hüseyin Ercan
ercanhuseyin@mynet.com
KANDIRILDIK
06/12/2016

KANDIRILDIK

Meydanlara, köprülere 15 Temmuz adını koymak iyi  fikir lakin 1,2 tanede ‘kandırıldık meydanı’ ‘millet affetsin caddesi’  ‘ne isterlerse verdik parkı’ falan lazım.

Eksik tarih olmaz değilmi? Hoca diyorlar darbeci çıkıyor, imam diyorlar tecavüzcü çıkıyor, iş adamı diyorlar, rüşvetçi çıkıyor, bakan diyorlar birilerinin önüne yatıyor.

Bütün pislikler bunlar ile besleniyor. Üstüne üstlük  bunlar yetmiyor gibi ülke Suriyelilerle, Araplarla doldu. Bunlar bizim kardeşimiz, dostumuz diyorlar.. Peki ülkesini terk edenler kardeşimiz etmeyenler düşmanımız mı diye sorarlar adama. Bizim askerlerimizin Suriye’de ne işi var? Hani kardeştik? Kimle savaşıyoruz biz Suriye’de? Kardeşlerimizle mi?  Bu Araplar, Suriyeliler benim kardeşim falan değil.

Biz ekmeğimizi, aşımızı, suyumuzu paylaşırız ama vatanımızı asla paylaşmayız. Ben tarihe baktığımda bunu net bir şekilde kavrayabiliyorum. Tutturmuşlar bunlar bizim kardeşimizmiş, dostumuzmuş..

 Ülkesini satan bırakıp kaçan onursuz Suriyeliler, benim kardeşim olamaz. Eğer kardeş edinen varsa evine götürsün. Beraber yaşasınlar. Bakalım görelim kardeş mi? Değil mi? Benim verdiğim vergilerle yapılan toki binaları, spor tesisleri  Suriyelilere, Araplara değil bu ülkeyi savunurken şehit olan evlatlarımıza, gerçek kardeşlerimize verilsin. Bu tesisler evler onlara helaldir.

Yaklaşık 10 gün önce gazetede iki tane haber vardı. Bir tarafta Çorum’da Ensar vakfı şube başkanı olan ve aynı zamanda Din kültürü ve Ahlâk bilgisi öğretmenliği yapan kişi iki küçük öğrencisine cinsel istismardan hapse atıldığını diğeri ise Antalya’da yine Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan bir adam  öğrencisine sarkıntılıktan tutuklandığı haberi. Bakınız bu ahlaksızlıkları yapan kişilerin ikisi de Din kültürü ve Ahlâk bilgisi öğretmeni. Dindar gençlik böyle mi yetişecek?

CHP milletvekili sayın Barış YARKADAŞ gene kürsüde isyan ediyor. “Bize bu utancı yaşatmayın!” diye. YARKADAŞ’ın açıklamalarına göre “2006 yılında çocuklara yönelik taciz ve tecavüz vakaları 2400’dü. Günümüzde yani 2016 yılında ise %700 artışla 16957 olmuştur” diyor. İktidar partisi bu vahim durumu önleyeceği yerde  af çıkartıp meşrulaştırmak istiyor.Yazık çok yazık.

Sayın Mehmet Rıfat BÖREKCİ’nin koltuğunda oturan başı sarıklı imam efendi! Tarikat yurtlarında erkek çocuklara tecavüz günahmı değilmi?

Namussuzluk günahmı değilmi?

Birde hırsızlık ve kul hakkı yemek günahmı değilmi?

Bu konulardan açıklama yap da bizde öğrenelim neyin günah neyin sevap olduğunu..

Sevgili dostlar her şey ortada.Çocuklarımıza yapılan zulümler, halkımıza verilen değer, kendi benliğimize yapılan saygısızlıklar,bizi biz yapan değerlerimizin yok sayılması..

HÜSEYİN ERCAN 



1643 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

BİR İMZA DA SEN VER - 07/05/2018
Ben bu imzayı geleceğim için, çocuklarım için, torunlarım için verdim.
SORUM VAR! - 22/10/2017
“Sen kimsin!” “Sen kimsin yav!” “Sen kimsin be!” “Sen kim oluyorsun!”
EVET Mİ? HAYIR MI? - 02/04/2017
EVET Mİ? HAYIR MI?
15 TEMMUZ ÖNCESİ VE SONRASI - 23/10/2016
15 TEMMUZ ÖNCESİ VE SONRASI
ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ! - 08/09/2016
ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ!
Biz mi salağız, yoksa siz mi çok zekisiniz ? - 31/07/2016
Biz mi salağız, yoksa siz mi çok zekisiniz ?
NE KALDI ELİMİZDE ! - 04/06/2016
NE KALDI ELİMİZDE !
SORUYORUZ ! ŞEHİR YAYGARACILARI SÖYLEYİN BAKALIM ? - 19/04/2016
SORUYORUZ ! ŞEHİR YAYGARACILARI SÖYLEYİN BAKALIM ?
"DİN ELDEN GİDİYOR" - 05/04/2016
"DİN ELDEN GİDİYOR"
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam680
Toplam Ziyaret6599104