sitene türk bayrağı

   


Cihan türkmen
Cihantrkmn@hotmail.com
YÜZLEŞME
20/09/2016

YÜZLEŞME

- Karanlık çok karanlık bir gecede gözlerinizi kapatıp hiç geçmişi düşündünüz mü? Karanlığın içinde kapanan gözleriniz daha da karanlık bir ortam yerine ta başlangıca varoluşunuza kendinize döndürdü mü sizi? Çocukluğunuzu, hayallerinizi, umutlarımızı koyup bir kefeye hiç bugününüzle tarttınız mı?

Neresindesiniz hayallerinizin? Hayal ettiğinizle vardığınız nokta aynı yer mi acaba? Ben hep düşünüyorum bunları ve her düşündüğümde zamanı yatırıp dizlerime bir asır uyutmak istiyorum.

Çünkü görüyorum her geçen zamanın beni benliğimden hayallerimden  çok daha uzağa alıp götürdüğünü. Mesela gecelerde uykularımı süsleyen hayallerim rüyalarım vardı benim. Şimdi yerini uykularımı bölen kaygılarım aldı. Yada bir misket başına kopan kavgalardı en büyük ciddiyetim, gece yarıları oynanan saklanbaçlarda ağaç tepelerinde bulunmamaktı en büyük hedefim. Ne olacaksın sorularına hiç tereddütsüz yapıştırdığım doktorluk nerede mesela? Şimdi ben nerdeyim?

Zamanın içinde bir yolcuyum kesin ve bulunduğum durak şimdi. Geçmişten bugüne bu yolda kimleri tanıdım düşünüyorum. Düşünüyorum hayat senaryomun yüzleri silik isimleri unutulmuş aktörlerini. Bilmeden fark etmeden hayatıma dokunan yoluma yoldaş olan herkesi düşünüyorum.

Kötülüğü yada iyiliği ile bana ruhuma şekil veren herkesi düşünüyorum. Sonra kalkıp yeniden bakıyorum aynaya en derinlerden çıkarıp benliğime, sırlarıma, kim olduğuma bakıyorum. Tanıyamıyorum...



13029 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

İNSAN     30/03/2022 09:48

Varoluş ve Yok oluş arasında yaşananlar. Pişmanlıklar ve mutluluklar. VE İNSAN...
Ömer TIKAÇ

Yazarın diğer yazıları

DOST ACI SÖYLER ! - 02/09/2016
DOST ACI SÖYLER !
İşte Bu Yüzden Anlamıyorum İnsanları ! - 23/08/2016
İşte Bu yüzden anlamıyorum insanları !
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam524
Toplam Ziyaret6598258