sitene türk bayrağı

   


Hüseyin Ercan
ercanhuseyin@mynet.com
SORUYORUZ ! ŞEHİR YAYGARACILARI SÖYLEYİN BAKALIM ?
19/04/2016

SORUYORUZ ! ŞEHİR YAYGARACILARI SÖYLEYİN BAKALIM ?

Kadınlara kızlara çocuklara tecavüz edilirken neredeydiniz? Sesiniz neden çıkmıyordu? Neden bağırıp çığlık atmıyorsunuz? 672 bin çocuk cinsel tacize uğradı.206 bin çocuk hapiste.181 bin kız çocuk evlendirildi.900 bin çocuk işçi. 262 çocuk işçi olduğu için öldü.Bunların hesabını kim verecek? Öyle ya sizin bunlarla işiniz yok.

Uzun adam mutlu olsun yeter.Çok gülünç durumdasınız bilmem haberiniz varmı? Bunlar isimsiz kahramanlar.Birde isimlerini bizim bildiklerimiz var.Berkin Elvan ,Ethem Sarısülük,Ali Ismail Korkmaz...

Bunlar öldürüldü.Niçin? Birinin mutluluğu için. mutlumusunuz şimdi bu çocuklar sizin olmasa bile bizim çocuklarımız bu ülkenin çocukları. Chp binasının önüne çelenk bırakmaya gelenler,Chp meclise tecavuzler araştırılsın diye önerge verdiğinde,araştırılmasın diye el kaldırdınız gidip birde bakanın elini sıkıp tebrik ettiniz.

Neyin tebriği bu? Allah kahretsin sizi.Halbuki Karaman Valisini,Karaman Il Milli Eğitim Müdürünü ,Ensar Vakfı görevlilerini görevden almalıydınız.Birde utanmadan sıkılmadan CHP'ye siyah çelenk koyacaklar.Neden? Çocukları tecavüz ediyorlar dediğimiz içinmi? Akıl tutulması derler buna.Sizlere tavsiyem uzman bir hekime görünseniz iyi olur derim. Baş örtüsüyle meclise giremiyorduk diyenler,bugün o mecliste baş örtüsüyle erkek cocuklarin tecavuzünü AKlamaya çalışıyorlar.

Bizde çocuklara ne taciz ne tecavüz ederler.Çelenk koyacaksınız Ensar vakfının,Karaman Valisinin önüne,Il milli egitim müdürlüğü ve aile sosyal politikalar bakanlığının önüne koyabilirsiniz. Biz çocuklarımızın yurttaş ,CUMHURİYETÇİ, ATATÜRKÇÜ olmasını,biz çocuklarımızın DEVRİMCİ,devletçi, laik insan haklarına saygılı,ülkesini seven birey olmasını isteriz.

El etek öpen ,birilerinin kapısında kul olmak,yalakası olması değil milletin mutluluğu için çalışan birey olmasını isteriz. 23 nisan kutlamalarına yasakladınız.Kutlamayacağımızı mi sanıyorsunuz.Dünyada tek çocuk bayramı ilan eden bir meclisten çocuk tecavüzcülerini araştırmaya gerek görmeyen bir meclis oldu artık.



1720 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

BİR İMZA DA SEN VER - 07/05/2018
Ben bu imzayı geleceğim için, çocuklarım için, torunlarım için verdim.
SORUM VAR! - 22/10/2017
“Sen kimsin!” “Sen kimsin yav!” “Sen kimsin be!” “Sen kim oluyorsun!”
EVET Mİ? HAYIR MI? - 02/04/2017
EVET Mİ? HAYIR MI?
KANDIRILDIK - 06/12/2016
KANDIRILDIK
15 TEMMUZ ÖNCESİ VE SONRASI - 23/10/2016
15 TEMMUZ ÖNCESİ VE SONRASI
ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ! - 08/09/2016
ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ!
Biz mi salağız, yoksa siz mi çok zekisiniz ? - 31/07/2016
Biz mi salağız, yoksa siz mi çok zekisiniz ?
NE KALDI ELİMİZDE ! - 04/06/2016
NE KALDI ELİMİZDE !
"DİN ELDEN GİDİYOR" - 05/04/2016
"DİN ELDEN GİDİYOR"
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam229
Toplam Ziyaret6621219