sitene türk bayrağı

   


Hüseyin Ercan
ercanhuseyin@mynet.com
"DİN ELDEN GİDİYOR"
05/04/2016
"DİN ELDEN GİDİYOR" Gidiyor mu gerçekten?
Din elden gidiyor diye bu milletti aldattınız.Aldattığınız yetmedi zamanında yaktınız! 2 Temmuz 1993'te Madımak'ta bu ülkenin aydınlarını diri diri benzin dökerek "ALLAH-U EKBER" nidaları atarak yaktınız.

23 yıl geçti hala kana doymadınız.Bebek,çocuk,kadın,erkek demeden ALLAH-U EKBER diye diye gene katlediyorsunuz.Geldimi giden din geriye? "Din elden gidiyor" diyenler 45 çocuğa tecavüz ettiler.Neredesiniz "din,din" diyenler.Elinde Kuran-ı Kerim ile miting yapanlar konuşsanız ya?

Neredesiniz din iman,Allah,Peygamber diyenler din görevinizi oğlan çocuklarına tecavüz ederek mi yapıyorsunuz? Allah sizi kahretsin.Din elden gidiyor diyenler mutlumusunuz şimdi? Bunlar hangi dinden? Cumhurbaşkanı "Dindar gençlik yetiştireceğiz." diyordu.Peki bu gençler dinsizimiydi? Onun dini,bunun dini,şunun dini diye diye ayrıştırdınız insanları.Bizleri soyutlaştırdınız birbirlerimizden .Hoşgörüyü,sevgiyi,saygıyı yok ettiniz. Neredesiniz bu ülkenin akilleri? Ortaya çıkında bitsin bu terör.

Şarkı,türkü söylemekle,film çekmekle bitmiyor bu terör. Afrika kökenli gençler bedenlerini bomba sarıp bebekleri,çocukları,masum insanları kendileriyle birlikte öldürüyorlar.Bunlar hangi dinden? Brüksel deki saldırıda hayatını kaybedenler hangi dinden? Belçika'da üç günlük ulusal yaş ilan edildi.

Bayraklar yarıya indi.Eyfel kulesi Belçika bayrağı ile donatıldı.Türkiye'de o kadar polis,asker,çoluk çocuk,sivil vatandaş ölüyor kimsenin kılı kıpırdamıyor.Ankara'da toplanıp "yakacağız!" "yıkacağız!" “kan kusturacağız”,”misli ile ödettireceğiz “naraları ile terör zirvesi yapmak,gaz almak ile terör bitmiyor.

İbrahim Tatlıses ve Sivan Perver'in konserinde ağlayanlar,Serok Ahmet diyenler bugün askerimizi,polisimizi şehit edenler değilmi? Bayraklar yarıya inmesi için ulusal yaş ilan etmek için neyi bekliyordunuz? Canlı yayında şehidin babasını arayıp şhow yapanlar ile “şehidin babası şhow yapıyor” diyenler aynı kişiler değilmi? Taksim'de ki eylemler sırasında "YOL VER GİDELİM,TAKSİM'İ YAKALIM" diyenler, "BİZ KEFENİMİZİ GİYDİK DE GELDİK" diyen zibidiler ne bekliyorsunuz?
Doğu ve Güney Anadolu'ya gitsenize.Ne duruyorsunuz! Şehitlik,Peygamber Ocağı diyenler..Biliyorum Peygamber Ocağı ama bu sadece fakir fukaranın çocukları için mi geçerli? Kimisi çürük alır,kimisi paralı yapar,kimisi gemi filosu kurar.Fakire,yoksula gelince peygamber ocağı öylemi?
Yazık çok yazık.. Sizi gidi sahte dinciler sizi. Ankara'daki patlamalarda tren garının önünde 103 vatandaşımızı,Ankara Merasim Sokakta 29 vatandaşımızı,Ankara Kızılay'da 35 vatandaşımızı,Sultanahmet saldırısında 10 turist hayatını kaybetti.Taksim İstiklal Caddesinde 4 kişi yaşamını yitirdi.

Şehit polis ve askerin ne kadar olduğu Belirsiz.Cumhurbaşkanı 300 kadar diyor.Tam sayı niçin söylenmiyor? Gerçeği bilmek bizim en doğal hakkımız! Konuşsanız ya din din diyenler.Neredesiniz? EYYYYY EYYYYY %49.5 sizler nasılsınız? İyimisiniz? Hayat nasıl gidiyor? Memnunmusunuz hayattan? İstikrar nasıl İstikrar? Sürsün mü istikrar? istikrar denen şey böyle bir şey mi "istikrar" "istikrar" diye bir tarafını yırtanlar çıkında bir konuşun.

Yol yordam gösterin bitsin bu acı.Bitsin bu gözyaşı. Yurt dışında yaşayıp da yaşadığı ülkelerde sosyal demokratlara oy verip Türkiye'de radikal sağcılara oy verenler,saldırıların ardı arkası kesilmeyince "bu yaz Türkiye'ye gitmeyeceğim" diyen ampul kafalılar nasıl istikrar? Sürsün mü istikrar?

Kaç tanenizin çocuğu şehit oldu? Siz elbet bir yolunu bulursunuz.Olan yine bizim gibi yoksullara olur.Din,iman edebiyatıyla bizleri kandırırsınız.Öyle ya ALLAH ile bizim aramızdaki din komisyoncuları olduktan sonra sizde mürit bize gözyaşı eksik olmaz...


1947 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

BİR İMZA DA SEN VER - 07/05/2018
Ben bu imzayı geleceğim için, çocuklarım için, torunlarım için verdim.
SORUM VAR! - 22/10/2017
“Sen kimsin!” “Sen kimsin yav!” “Sen kimsin be!” “Sen kim oluyorsun!”
EVET Mİ? HAYIR MI? - 02/04/2017
EVET Mİ? HAYIR MI?
KANDIRILDIK - 06/12/2016
KANDIRILDIK
15 TEMMUZ ÖNCESİ VE SONRASI - 23/10/2016
15 TEMMUZ ÖNCESİ VE SONRASI
ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ! - 08/09/2016
ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ!
Biz mi salağız, yoksa siz mi çok zekisiniz ? - 31/07/2016
Biz mi salağız, yoksa siz mi çok zekisiniz ?
NE KALDI ELİMİZDE ! - 04/06/2016
NE KALDI ELİMİZDE !
SORUYORUZ ! ŞEHİR YAYGARACILARI SÖYLEYİN BAKALIM ? - 19/04/2016
SORUYORUZ ! ŞEHİR YAYGARACILARI SÖYLEYİN BAKALIM ?
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam764
Toplam Ziyaret6624845