sitene türk bayrağı

   


MEHMET ÇAĞDAŞ
cagdasemlak_20@hotmail.com
NETWORK MARKETİNG
26/04/2015

NETWORK MARKETİNG

Merhaba sevgili okurlarım. Köşemde sizlerle geleceğin ticaret sistemini paylaşacağım. Bahsedecek olduğum sistem hakkında internet üzerinden yapacağınız araştırmalar sonucunda daha net bilgi edinme olanağınız olacaktır.

 Ancak ben bu sistem ile ilgili dilimin döndüğünce, öğrenmiş olduğum bilgilerimi sizlerle paylaşmak isterim. Dilerim bu konuda siz değerli okurlarımı bu konuda azda olsa aydınlatabilirim.

Network Marketing, son yıllarda – her ölçekte – şirketlerin müşteriye daha kolay ulaşmak, kendine sadık müşteriler ve çalışanlar sağlamak, ürün satışlarını arttırmak için kullanmaya başladığı etkili bir dağıtım ve kazanç sistemidir. Bu bir pazarlama stratejisi olmakla birlikte kapı kapı dolaşarak ürün satışı zorunluluğu olan bir sistem değildir. Dilimize çok katlı pazarlama sistemi olarak çevrilebilir. 1 kişinin %100 çabası yerine 100 kişinin %1 lik çabasını tercih etmek sistemidir.

1940’lı yıllarda bulunmuş bir sistem olup, uygulanırlığı 1950’li yıllara kadar dayanan bir geçmişi olan bu sistem günümüzde Amerikan ve Avrupa firmalarının ülkemizde de çalışmalar yapması sonucunda bu sisteme giren bir çok insan parasal anlamda ciddi gelirler elde etmiştir. Ancak her ne kadar bu sistem Avrupa dan ülkemize gelmiş olsa da ülkemizin ekonomik gelir düzeyine uymadığından ciddi bir uygulanırlığı tam olmamıştır.

Bu durumu gören Avrupa firmalarında network işi yapan insanlar ülkemizin gelir düzeyine göre her kesimin bu işi yapabilmesi adına ülkemizde bu işi kurup insanlarımızın hizmetine sunmaya başlamıştır.

Network Marketing sisteminde çalışmak her kesime uygundur. Bu sistem bir ev hanımının, bir üniversite öğrencisinin yapabileceği kadar kolay, bir diplomat ya da iş adamının yapabileceği kadar saygın bir sistem ve iştir.


Kendiniz için, aileniz için, varisleriniz için yapabileceğiniz en iyi şey sürekli kazanç sağlayacak bir iş kurmaktır. Bunu risksiz, eğlenceli, başkalarının yaşamlarına dokunarak ve başkalarını da başarılı yaparak yapabileceğiniz tek sektör Network Marketingdir. Size bahsettiğim iş sektörü hızlı büyüyen 140 milyar dolarlık bir sektör.


Bu iş sektörü çok kolay olmasına rağmen hemen para kazanırım, kısa sürede zengin olurum mantığı ile hareket etme işi değil. Eğer ilerde sürekli bir geliriniz olsun istiyorsanız, varislerinize miras bırakmak istiyorsanız, sabırlı olup en az 3 yıl ile 5 yıl gibi kendinize bir süre belirleyip bu sistemi uygulamanız. Eğer bu sabrı gösterip size bu işi öneren kişinin ya da Network Marketing sistemi ile çalışan firmaların birisinde yer alır ve size önerilen sistemi uygular iseniz bir gün şunu yaşayacaksınız.

Aylık geliriniz bir devlet memurunun emekli ikramiyesi olacaktır. Abartmıyorum bu sistem gerçekten bunu sağlıyor. Burada köşemde reklam olmaması adına bu işi yapıp da yıllardır ayakta olan şirketlerden bahsetmiyorum. Bunu siz internetten girip araştırabilirsiniz. Bu tür sistemle yani Network Marketing sistemi ile ticaret yapan firmaların ürünleri kaliteli olmak zorundadır. Çünkü bire bir ticaret sistemidir.

Reklamı olmaz, kullan, kullandırt tavsiye et sistemidir. Bilinçli, kayıtlı müşteri ağı oluşturmak sistemidir. Kullanıp memnun kalırsan tavsiye edersin, yoksa memnun kalmadığın bir şeyi nasıl tavsiye edeceksin.

Bu nedenle bu sistemle ticaret yapan firmalar ürünlerini kaliteli bulundurmak, tedarik etmek zorundadır. Bu sistemde başarılı olmanın da yolu, iyi, güçlü bir firma, yani güvenilir bir firma, iyi bir sponsor, iyi eğitim, iş ile, kişisel gelişim ile kitaplar okumak, CD’ler izleyip, dinlemek ve en önemlisi sisteme uyup, sabırla bu işini yapmak.


Size şöyle bir şey yapmanızı önereceğim. Mevcut yapmış olduğunuz işten ne kadar memnunsunuz? Mevcut işinizde sevdiklerinize ne kadar zaman ayırabiliyorsunuz? Çocuklarınıza mevcut işinizden sürekli gelir elde edecekleri bir miras bırakabilir misiniz? Emekli olduğunuzda rahat yaşayabileceğiniz bir geliriniz olacak mı? Gelecek korkusu taşıyor musunuz? Vergi ödüyor musunuz? Eleman çalıştırıyor musunuz? Kira gideriniz var mı? Buna benzer giderleriniz var ve kazancınızın bir çoğunu hatta fazlasını gider olarak harcıyor iseniz bence;
Size yukarda bahsetmiş olduğum Network Marketing işini yapın derim. Çünkü, bu işte hiçbir risk yok, sermaye gerekmiyor, kimsenin emrinde değilsiniz, kendi işinizin patronu oluyorsunuz, ne kadar kazanmak istiyor iseniz siz belirliyorsunuz. Ortaya bir sermaye koymadığınız için batma riskiniz hiç yok. Kimseyi kandırmak, ikna etmek zorunda değilsiniz. Hatta öyle bir an geliyor ki, parasal kazanımlarınızın yanında binlerce insana iş olanağı sunmuş olmanızın verdiği bir haz oluyor.

Hatta insanlara hem varlık noktasında, hem de sağlık noktasın da yardımcı olmuş oluyorsunuz. Dolayısıyla mutsuzluk sözcüğünü lügatinizden çıkartıyorsunuz.
Kısaca size yukarda bahsettiğim bir iş olanağı uygulanabilir bir iş olması, gelecekte bu iş geleceğin ticareti olacak olması, mevcut işini bırakmadan yapılabilir olması, kimine göre ek iş, kimine göre asıl işi olarak yapılabilir olmasından dolayı siz değerli okurlarıma böyle bir güzelliği araştırıp, iyi bir firma ile bu işi yapmalarını tavsiye ederim.

Bu işi yapanlar asla birbirinden üstün insanlar değil. Sıradan insanlar, nedenleri olan insanlar. Alışveriş etmesini bilen her insan bunu yapabiliyor. Şahsen ben, beni bu işle tanıştıran insana hep dua ediyorum.
Sağlıklı, varlıklı ve mutlu bir yaşam kalitesi içinde olmanız dileğiyle saygılar sunuyorum sevgili okurlarım.


Mehmet ÇAĞDAŞ
mehmetcagdas.com
Yazar: Mehmet ÇAĞDAŞ
Tarih: 23.04.2015



3480 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

TRAFİK KAZASI MAĞDURLUĞU - 13/11/2020
TRAFİK KAZASI MAĞDURLUĞU
HA ANAM HA GADIN ANAM - 07/08/2015
HA ANAM HA GADIN ANAM
CESARET BAŞARI GETİRİR - 01/12/2014
CESARET BAŞARI GETİRİR
MERHABA - 29/05/2014
MERHABA
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam119
Toplam Ziyaret6622929