sitene türk bayrağı

   


Türkiye’nin En Modern Süt Tozu Üretim Tesisi AYNES’te

Türkiye’nin önemli firmaları arasında yer alan süt ve süt ürünleri fabrikası AYNES Acıpayam’a katkı sağlamaya devam ediyor.

Türkiye’nin En Modern Süt Tozu Üretim Tesisi AYNES’te

Türkiye’nin önemli firmaları arasında yer alan süt ve süt ürünleri fabrikası AYNES Acıpayam’a katkı sağlamaya devam ediyor.

Acıpayam Girişimci İş Adamları Derneği (AGİDER) Başkanı Uğur Dağ, AYNES Ceo’su İsmet Kabak’a makamında ziyaret etti.

Fabrika hakkında bazı bilgiler veren İsmet Kabak, Fabrikanın TMSF’na geçmesinden sonra önemli atılımlar yaptıklarını belirtti

GÜNLÜK SÜT İŞLEME KAPASİTESİ 1700 TON

Fabrikanın son aylarda ciddi anlamda yükselişe geçtiğini ifade eden İsmet Kabak “Çalışanların maaşları geciktirilmeden ödeniyor. Ekim ayında üreticilerden alınan çiğ sütlerin ücreti ödeniyor. Yine son dönemlerde yapılan tadilat ve yatırımlarla günlük süt işleme kapasitesi 1700 tona çıkarıldı” dedi.

TÜRKİYENİN EN MODERN SÜT TOZU ÜRETİM TESİSİ

AYNES’in Ceo’su İsmet Kabak fabrikanın Türkiye’nin en modern süt tozu üretim tesislerine sahip olduklarını ve günlük üretimin 540 ton olduğunu söyledi.

1052 KİŞİ ÇALIŞIYOR

Fabrikada çalışan sayısının 1052 olduğunu aktaran İsmet Kabak, “Fabrikamızda 1052 kişi çalışmakta ancak bunun yanında üreticilerle ve dolaylı olarak fabrikayla bağlantılı 3 bin kişi bulunmakta. Buda Acıpayam’a ciddi bir katkı sağlamakta” diye konuştu.



AYNES’ten Acıpayam’a Büyük Katkı

AGİDER Başkanı Uğur Dağ “Türkiye’nin sayılı firmaları arasında bulunan bir firmanın Acıpayam’da faaliyet göstermesi ve ayda 3 milyon liradan fazla parayı doğrudan ve dolaylı olarak Acıpayam piyasasına sürüldüğünü maddi ve manevi değeri büyük olan bir tesisin çiftçimize, esnafımıza  önemli bir katkı sağlamaktadır. İlçe halkı olarak bu tesisin önemini biliyoruz. Her zaman katkı sağlamaya hazırız” dedi.

AYNES Ceo’su İsmet Kabak’da gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Acıpayam’a, Denizli’ye ve Türkiye’ye ekonomik olarak önemli katkılar sağlayan fabrikanın her geçen gün büyüdüğü belirtti ve bu istikrarın artarak süreceğini söyledi.

Acıpayam Gazetesi com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam139
Toplam Ziyaret6623627