sitene türk bayrağı

   


Çukura Düşen Şahıs Vasiyet Yayımladı “Hakkım Haram Olsun”

Acıpayam’da bugün öğle saatlerinde Sanayi Caddesi üzerinde kazı yapılan çukura düşen kişi vasiyet yayımladı.

Çukura Düşen Şahıs Vasiyet Yayımladı “Hakkım Haram Olsun”

Acıpayam’da bugün öğle saatlerinde Sanayi Caddesi üzerinde kazı yapılan çukura düşen kişi vasiyet yayımladı.

Çarşıdan evine gitmekte olan Uğur Yayla isimli şahıs Emniyet Kavşağı yakınlarında alt yapı çalışması dolayısıyla açılan çukura düşmesi sonucu hafif şekilde yaralandı.

Ekmek almak üzere evinden çıktığında yaşadığı bu üzücü olay sonrası Uğur Yayla bir vasiyet yayımladı.

VASİYETİMDİR

Az önce resimde gördüğünüz çukurun içindeydim. Çünkü gördüğünüz gibi etrafında emniyet şeridi yok, uyarı levhası yok. Sadece çukurun ön tarafında "büyükşehir çalışıyor" levhası var onu da yayalar için değil arabalar için koymuşlar.

Söyleyeceğim tek şey ACIPAYAM MERKEZ İÇİNDE HERHANGİ BİR DÜŞME SONUCU HAYATIMI KAYBEDERSEM GERİDE KALANLARA VASİYETİMDİR BU ÇUKURLARI AÇIP GÜVENLİK ÖNMLEMİNİ ALMAYANLARDAN HESABIMI SORSUNLAR YOKSA BİLİN Kİ AHİRETTE İKİ ELİM YAKANIZDADIR. EĞER O ÇUKURUN İÇİN TAŞ YA DA DEMİR ÇUBUKLAR OLSAYDI BEN ŞU ANDA HASTANEDE YA DA MORGDAYDIM.

BU ÇUKURLARI AÇANA DA PAZAR GÜNÜ BU ZULMÜ BANA REVA GÖRENE DE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BENİM DÜŞTÜĞÜM ÇUKUR SİZİN CEHENNEMİNİZ OLSUN. O ÇUKURU AÇAN DESKİ, BÜYÜKŞEHİR VE HERKİMLERSE SİZ SAĞLAM GÖZLERİNİZLE TATİL GÜNÜ GEZMEYE DEVAM EDİN.

BEN EVİMDEN EKMEK ALMAK İÇİN AÇTIĞINIZ ÇUKURLARA DÜŞÜYORSAM ELBET BU DÜNYADA OLMASA DA AHİRETTE HESABINI SORACAĞIM. HAKKIM HARAM OLSUN."





Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam164
Toplam Ziyaret6597898