sitene türk bayrağı

   


30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıldönümü Acıpayam’da da kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıldönümü Acıpayam’da da kutlandı.

İlk olarak Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı çelengi konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Düzenlenen törene Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Cumhuriyet Savcısı Erhan Timur, PAÜ.Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Hüseyin Turgut, PAÜ Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı İkbal Vurucu, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Dağ,siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit aileleri ,daire ve kurum amirleri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Jandarma Başçavuş İlhami Averi "Zaferin 95. yıldönümünü, ilk günkü gurur ve heyecandan hiçbir şey kaybetmeden, aynı duygularla kutluyoruz. Her safhası tek tek düşünülerek hazırlanan bu zafer, aziz yurdumuza ve bağımsızlığımıza kasteden işgal kuvvetleri karşısında Türk ordusunun ortaya koyduğu eşsiz bir zaferdir.

BaştaTürkiye Cumhuriyeti 'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile Emniyet güçleri mensuplarımızı ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz." dedi.

İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlerin bir üst rütbeye yükselen askerlere yeni rütbeleri ilçe protokolü tarafından takıldı.

Daha sonra kaymakamlıkta tebrik töreni düzenlendi.

Kaymakamlık makamında Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer tebrikleri kabul etti.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam556
Toplam Ziyaret6598980