sitene türk bayrağı

   


Afedersiniz Tuvalet Nerede !

Acıpayam Belediye İşhanındaki daire veya kurumlara iş için gelen vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdiler ve yetkililerden yardım istediler.

 Afedersiniz Tuvalet Nerede ! 

Acıpayam Belediye İşhanındaki daire veya kurumlara iş için gelen vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdiler ve yetkililerden yardım istediler.

Yaşadıkları sıkıntı için haber sitemizi arayan vatandaşlar, dört katlı iş hanında bulunan daire ve kurumların olduğu ve çok sayıda vatandaşın gün içinde buralara gelip gittiği belirtildi.

Özellikle işhanının dördüncü katında bulunan resmi kuruma gelen bazı vatandaşlar şunları aktardı “Acıpayam’a bağlı mahallelerden işimiz icabı buraya geliyoruz. Bazen işimiz uzuyor ve beklemek zorunda kalıyoruz. Ancak tuvalet ihtiyacımızı karşılamak için katlar arasında dolaşıp duruyoruz. Dört katta bulunan tuvaletlerin hepsi personele ait. Buraya genci, yaşlısı, çocuğu hatta engelli kişiler geliyor. Peki vatandaş ne yapacak ? Bu sorunu yetkililerimizin çözmesini istiyoruz” dediler.

Konuyu araştırmak üzere Belediye işhanına çıktım ve anıldığı gibi dört kattaki tuvaletler personele ayrılmış. Vatandaşta ihtiyacını gidermek için binanın en alt katına inmek zorunda. Tabi buraya da sora sora ulaşıyorlar.

Neden vatandaşlar yukarı katlardaki tuvaletlerden yararlanamadığı sorusu üzerine ise, buraya gelen vatandaşların tuvaletleri pislettiği gerekçesi belirtildi.

Bu cevap üzerine ise benzinlikler aklıma geldi. Benzinliklerdeki tuvaletler neden pırıl pırıl. Oralara ilgilenen bulunuyor da Belediye işhanına ilgilenecek bir çalışan bulunamıyor mu acaba ?

Haber & Fotoğraf : Ramazan Alkan

Acıpayam Gazetesi.com

 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam327
Toplam Ziyaret6598061