sitene türk bayrağı

   


Acıpayam'da Terör Lanetlendi

Acıpayam'da düzenlenen teröre lanet toplantısı gerçekleşti.

Acıpayam'da Terör Lanetlendi

Acıpayam'da düzenlenen teröre lanet toplantısı gerçekleşti.

Acıpayam Cumhuriyet Meydanında düzenlenen teröre lanet toplantısına vatandaşlar ve esnaflar ilgi göstermedi.

Toplantıda, Şehitler için Kur'an-ı kerim okundu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Toplantının tertiplenmesine öncülük eden Bekir Yıldırım bir şiir okudu, konuşma yaptı. 

Bekir Yıldırım, konuşmasında bu etkinliği herhangi bir siyasi görüş için yapmadığını vatan sevgisi ve şehitlerimize olan saygıdan dolayı yapıldığını belirtti.

Yıldırım, katılımın gerekli düzeyde olmadığını da değinerek şehitlerimize gerekli hassasiyetin gösterilmediğinden dolayı sitemde bulundu.


CHP İlçe Başkanı Baki Tatar'da konuşmasında "Vatandaşlarımızın düzenlemiş olduğu teröre lanet ve şehitlerimize anma etkinliğinde CHP olarak alandaydık. Bu vatan için canını, kanını veren aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Terörün bir an önce son bulması için gerekli önlemlerin alınması gerekiyor.
Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dediği gibi her türlü desteğe vereceğini söylemekteyiz. Çözüm süreci dediler, analar ağlamasın dediler, geldiğimiz noktada her gün şehitler gelmekte. Analar kan ağlamaktadır. Bugün Acıpayam'da şehitleri anma ve teröre lanet için meydanda toplanılması için ne yazık ki şehitlerimize gösterilen ilgi acı vericidir" dedi.

Acıpayam Gazetesi.com






Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam540
Toplam Ziyaret6620476