sitene türk bayrağı

   


Alim Arslan “Yedi Yıl Boyunca Fetoculara Karşı Tek Başıma Mücadele Verdim”

Acıpayam’lı işadamı Alim Arslan bazı kişiler tarafından art niyetli olarak kendisi hakkında bazı ithamlarda bulunduklarını belirtti.

 Alim Arslan “Yedi Yıl Boyunca Fetoculara Karşı Tek Başıma Mücadele Verdim” 

Acıpayam’lı işadamı Alim Arslan bazı kişiler tarafından art niyetli olarak kendisi hakkında bazı ithamlarda bulunduklarını belirtti.

Alim Arslan yaptığı açıklamada “15 Temmuz gecesinden bu yana 44 yıllık hayatım boyunca selam dahi vermediğim selamını dahi almadığım ve bu günkü bana karşı yapılanlara baktığımda iyiki de öyle yapmışım dediğim kendini bilmez 2-3 kişi benim darbeyi ve darbecileri destekler nitelikte twit attığımı Facebook sayfamda yayınladığımı bu yüzdende beni kınadıkları gibi halkımızdan da benim marketlerimden alışveriş yapmayarak boykot edilmem gerektiği yazmışlardır.

O gece twiter hesabımdan hiç bir şey paylaşmadığım gibi Facebook'ta paylaştığım olay aynen şudur : “saat 02.02 itibari ile akp’liler Irmağının Akışına Ölürüm Türkiye'm şarkısını söylüyorlar” bütün paylaşımım bundan ibarettir.

Bunu yazmamdaki sebep ise tüm kamu kurumlarından T.C. ibaresi sökülürken Ne Mutlu Türk'üm demenin suç sayıldığı çözüm sürecinde elinde Türk bayrağı ile dolaşmanın vatan hainliği sayıldığı dönemlerde ben ve benim gibi düşünen insanlar tepkimizi ortaya koyarken sessiz kalan insanların o gün benimde çok sevdiğim türküyü söylemeleridir.

Bu söylemimden darbecileri desteklediğim anlamını çıkarmak, hele hele 7 yıl boyunca sahibi bulunduğum Uğur Dershanesi ile fetoculara karşı tek başıma verdiğim mücadeleyi görmezden gelmek en kısa tabiri ile ya ahmaklık yada art niyet sahibi insanların düşünebileceği bir şeydir.

Ve hayatım boyunca kimsenin adamı olmadığım gibi bazı dönemlerin adamı da olmadım ve olmayacağım. Facebook ve Twitter adreslerimde hükümetin cemaatle kol kola olduğu dönemlerde neler paylaştığım eğer bakılırsa görülecektir ki hükümeti defalarca fetoculara karşı uyaran paylaşımlar yapmışımdır. Acıpayam halkına saygılarımla.” dedi.

 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam929
Toplam Ziyaret6619924