sitene türk bayrağı

   


Parti Bayrakları Altında Oto Pazarı

Acıpayam Açık Oto Pazarında asılan parti bayrakları çeşitli kesimlerin tepkisini çekti.

Parti Bayrakları Altında Oto Pazarı

Acıpayam Açık Oto Pazarında asılan parti bayrakları çeşitli kesimlerin tepkisini çekti.

Haziran ayı başında kurulmaya başlayan Acıpayam Açık Oto Pazarında asılan AK Parti bayrakları alış satış yapacak olan vatandaşlar ile bazı esnafların tepkisini çektiği belirtildi.

YAKIŞMADI
Halka açık bir pazarda parti propagandası yapıldığını iddia eden CHP Acıpayam İlçe Başkan Yardımcısı Rüştü Korkmaz “Oto pazarı tüm vatandaşlara açık olan bir yer. Yeni yeni canlanmaya başlayan oto pazarına böyle bir girişimde bulunmak çok yanlış bir hareket. Alış-satış yapılacak olan bir pazara parti bayrakları ile donatmak hiç etik olmadı. Bu durum bir çok vatandaşı üzmüştür. Keşke olmasaydı” dedi.

TEPKİ ÇEKTİ
Bazı vatandaşlar açık oto pazarında asılan parti bayraklarından dolayı alış-satış için gelmediklerini ifade ederken, geçtiğimiz haftalara oranla araç ve vatandaş katılımında büyük düşüş gözlendi.

Öte yandan bazı gençlerde "ülkemizde her gün şehit haberleri alıyoruz" diyerek oto pazarına asılan parti bayraklarına protesto ettiler ve resim çektirdiler.

Parti bayrakları, bugün AK Parti ve Acıpayam Belediyesinin ortaklaşa tertip edeceği iftar yemeği için asıldığı belirtildi.

Acıpayam Gazetesi.com









Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam607
Toplam Ziyaret6625591