sitene türk bayrağı

   


Acıpayam Açık Oto Pazarı Törenle Açıldı

Hazırlıkları tamamlanan Acıpayam Açık Oto Pazarı törenle hizmete girdi.

Acıpayam Açık Oto Pazarı Törenle Açıldı

Hazırlıkları tamamlanan Acıpayam Açık Oto Pazarı törenle hizmete girdi.

Santral garaj bitişiğindeki alanda kurulan Oto Pazarının açılış törenine Acıpayam Belediye Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Oto Alım Satımı yapan esnaflar ve vatandalar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hulusi Şevkan “Acıpayam’mımızın ilklerinden birini yaşıyoruz. Bunu hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Esnaf dostu bir belediye olarak bu girişimiyle daha güzel günlere yelken açacağımızı inanıyorum. Araç alacak ve satacak esnaf ve vatandaşlarımıza helal kazanç diliyorum. Esnaf ve diğer vatandaşlarımızdan gelecek önerileri de değerlendireceğiz. İleride gelecek öneriye göre üç katlı pazaryerini de kullanıma açabiliriz” dedi.

Açılış töreninden sonra oto pazarında renkli görüntüler oluştu. İlçe merkezinin yanı sıra çevre mahalle ve diğer ilçelerden oto pazarına gelenlerin olduğu görüldü.

İlerleyen saatlerde ise araç alış satışlarının gerçekleştiği dikkat çekti.

Pazarın kurulması sırasında ise memur ve çalışanları için Cumartesi günü kurulan oto pazarının bir avantaj olduğu ifade edilirken, çevrede en hareketli pazarın olacağı belirtildi.

İlerleyen saatlerde lokma hayrı yapıldı.

Ramazan Alkan - Acıpayam



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam635
Toplam Ziyaret6598369