sitene türk bayrağı

   


Denizli’nin sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Acıpayam Gölcük mahallesinden olan Sadi Cesuroğlu tek parçalık bir singel hazırlayarak sevenlerine klip müjdesi verdi.

Acıpayam’lı Sanatçının Büyük Başarısı

Denizli’nin sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Acıpayam Gölcük mahallesinden olan  Sadi Cesuroğlu tek parçalık bir singel hazırlayarak sevenlerine klip müjdesi verdi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında hazırlanan singel’e bir de klip çekerek Denizlili sevenleriyle buluşmayı planlayan Sadi Cesuroğlu, klibin çekimlerini usta yönetmen ve oyuncu Hakan Duran’a teslim etti.

Yönetmenliğini Hakan Duran’ın, Görüntü Yönetmenliğini Engin Akhisar’ın, Ekipmanların ise Foto Cengiz’den alındığı klibin set fotoğrafçılığını ise Arif Enes Duran yaptı. Usta kadorunun elinden çıkan bu klip ise merakla beklenmekte.

Çekim mekanı olarak Acıpayam’ı seçen ekip, özellikle ayakkabı ustalarının tanıtılması amaçlı Yeşilyuva mahallesini kullandı.

Cesuroğlu; “Klibi böyle profesyonel bir ekiple yapmak benim için büyük bir avantaj oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’da büyük destek verdi ve ortaya cidden çok renkli görüntüler çıktı.

Şu an klibimiz ve singel hazır ama Türkiye’de yaşanan bu gergin ortamdan dolayı önümüzde ki baharda sevenlerimize sunmayı planlıyoruz.

Desteklerinden dolayı başta Hakan Duran olmak üzere tüm ekibime ve başta Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan olmak üzere tüm Denizli halkına çok teşekkür ederim” dedi.

Uzun soluklu bir çalışmaya başlayan ve birde albüm hazırlığına giren Sadi Cesuroğlu önümüzde ki sene hayranlarına birde albüm müjdesi yaptı.

 

 




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam461
Toplam Ziyaret6618403