sitene türk bayrağı

   


Geçtiğimiz aylarda ilçe yönetiminden istifaların ardından Kadın Kolları İlçe başkanının görevden alınması siyasi kulislerin gündemi haline geldi.

Acıpayam AK Parti’de Neler Oluyor

Geçtiğimiz aylarda ilçe yönetiminden istifaların ardından Kadın Kolları İlçe başkanının görevden alınması siyasi kulislerin gündemi haline geldi.

2014 yılında gerçekleşen ilçe kongresinde AK Parti İlçe Yönetim Kuruluna seçilen Acıpayam Esnaf Odası Başkanı Ahat Makal ile Acıpayam Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Tekin Ergün bu görevlerinden istifa ettiler.

Bir süredir de AK Parti Acıpayam Kadın Kolları Başkanı Nursel Taş’ın görevden alınacağı söylentileri yükseldi. Edinilen bilgilere göre, Nursel Taş bu görevden alınırken yerine ise Nilgün Keser’in getirildiği bildirildi.

Nursel Taş ise üçüncü defa AK Parti Acıpayam Kadın Kolları Başkanlığına seçilmiş yaklaşık 7 (Yedi) yıldır bu görevi sürdürüyordu. Nursel Taş 2014 yılı sonlarında üçüncü defa ilçe başkanlığına tek aday ve tek liste ile seçilmişti.

Taş görev yaptığı süre içerisinde ise AK Parti için çok çalışmış bayanlar tarafından sevilen bir kişiydi.

Yine son olarak siyasi kulislerde dolaşan bir başka konu ise AK Parti İlçe Başkanı İdris Oktay ismi.

2014 yılı Mayıs ayında Hüseyin Dağ AK Parti ilçe Başkanlığını yürütürken ilçe yönetim kurulu üyelerinden bazılarının istifa etmesinin adından yönetim düşmüştü.

İlçe yönetiminin düşmesinin ardından İdris Oktay Genel Merkez tarafından İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

Daha sonra yapılan ilçe kongresinde İdris Oktay tek aday ve tek liste ile AK Parti Acıpayam İlçe Başkanlığına seçildi.

Son günlerde siyasi kulislerde konuşulan bir başka konu ise AK Parti İlçe Başkanı İdris Oktay’ın Genel Merkez tarafından görevden alınacağı iddiaları.




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam71
Toplam Ziyaret6618013