sitene türk bayrağı

   


Acıpayam’a bağlı Dodurga Mahallesinde bulunan Keloğlan Mağarası büyük ilgi görüyor.

Acıpayam’daki Keloğlan Mağarasına Büyük İlgi

Acıpayam’a bağlı Dodurga Mahallesinde bulunan Keloğlan Mağarası büyük ilgi görüyor.

Acıpayam belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Keloğlan mağarasının her geçen yıl ziyaretçi sayısının arttığını belirterek şunları söyledi “Mayıs ayından itibaren Pamukkale'ye ziyarete gelen yabancı turistler, Keloğlan Mağarası'nı da ziyaret edecek" Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Dodurgalar beldesi yakınlarındaki Keloğlan Mağarası, gelecek aydan itibaren Pamukkale'yi gelecek turistler tarafından da ziyaret edilebilecek.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, yaptığı açıklamada, mağaranın 2003 yılında çevre ve iç bölümlerinin düzenlemesinin ardından ziyarete açıldığını söyledi."Keloğlan Mağarası, sarkıt, dikit ve sütunlarla harika bir doğal yapıdır" diyen Şevkan, bölgeye yerli ve yabancı turistleri çekmek için yoğun çaba içerisinde olduklarını bildirdi.

Denizli'nin "turizm cenneti" olduğunu ve her yıl 2 milyon civarında turisti ağırladığını anlatan Şevkan "Pamukkale'ye turist getiren acentelerle yaptığımız görüşmede olumlu sonuçlar aldık. Mayıs ayından itibaren Pamukkale'ye ziyarete gelen yabancı turistler, Keloğlan Mağarası'nı da ziyaret edecek. Bu hem mağaranın tanıtımına hem de kentin turizm gelirlerinin artmasına katkı sağlayacak" şeklinde konuştu.,

Fotoğraf & Görüntü : Ramazan Alkan - Acıpayam



















Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam767
Toplam Ziyaret6599191