sitene türk bayrağı

   


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Acıpayam'a geldi.

RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ACIPAYAM'A GELDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Acıpayam'a  geldi.

Acıpayam Ticaret Odasına  ziyaret gerçekleştiren Rifat Hisarcıklıoğlu Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri,sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda ticaret erbabıyla bir araya geldi.

Acıpayam Ticaret Odasında karşılaştığı yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Rifat Hisarcılıoğlu, "Acıpayam çok güzel bir memleket şehirleşme vizyonu bakımından ege bölgesinin güzide ilçelerinden biri, Acıpayam Ticaret Odamızın Başkanı Mehmet Sürücüoğlu ve yönetim kurulu üyelerine başarılarının devamını diliyorum. Yaptıkları çalışmaları yakınen takip etmekteyiz.Mehmet Sürücüoğlu ve yönetimine teşekkür ederim, sizlerin huzurunda kendilerine plaket takdim  ediyorum" dedi.

Daha sonra TOBB tarafından derletilen "Yunus’un Gülleri" adlı kitap setini hediye etti.  

Mehmet Sürücüoğluda TOBB başkanına ve ziyarette bulunan yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederek kendilerine Yatağan da üretilen Fatih Sultan Mehmet’in kılıcını hediye etti.Hediye edilen Kılıcı eline alarak objektiflere poz veren ve çok sevinen Rifat Hisarcıklıoğlu mehmet Sürücüoğluna teşekkür etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Ticaret Odasının ardından Acıpayam Belediye başkanı Dr.Hulusi Şevkanı makamında ziyeret etti.

Belediye başkanı Dr.Hulusi Şevkan ziyaretinden dolayı TOBB başkanı Sn.Rifat Hisarcıklıoğluna ilçemizi onurlandırdığınız için size ve yönetim kurulu üyelerinize çok teşekkür ederim bu ziyaretinizden dolayı sizlere yöremizde meşhur olan kabak kemane hediye ediyorum dedi.Rifat Hisarcıklıoğluda sayın başkanım sizin halk taraından çok sevildiğinizi ikinci dönem belediye başkanlığınızda başarılarınızın devamını diliyorum dedi.Belediye başkanlığı ziyaretinin ardından Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Acıpayam Ticaret odasının yeni almış olduğu hizmet binasında incelemeler yaptıktan sonra ilçemizden ayrıldı.

HABER : MUSTAFA İZHAN



1927 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam937
Toplam Ziyaret6620873