sitene türk bayrağı

   


Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam'da yeni yapılacak çeşmelerin bir kenarında bir kitap görüntüsünün mutlaka olması gerektiğini söyledi.

ACIPAYAM MODELİ ÇEŞMELER ÇOK SEVİLDİ

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam'da yeni yapılacak çeşmelerin bir kenarında bir kitap görüntüsünün mutlaka olması gerektiğini söyledi.

Şevkan,  yaptığı açıklamada, ilçe halkının hayır amaçlı yapmak istedikleri çeşmeler konusunda yardımcı olacaklarını belirtti.

Yapılan çeşmelerin bir özelliğinin olması, bir şeyleri ifade etmesi gerektiğini dile getiren Şevkan, 'ya bir özlü söz içermeli, ya da bizi geçmişe götürmeli. Kitap, Acıpayamlı için son derece önemlidir. Okumayı ve okuyanı sever Acıpayam halkı. İşte bu nedenle bu tür hizmetlerin bir kenarında bir kitap görüntüsü mutlaka olmalıdır, diye düşündük' dedi.

İlçedeki mahalle ve semtlere yapılacak olan çeşmeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 'Acıpayam'ın değişik yerlerine tespitler doğrultusunda ilçeye özel çeşmeler yapacağız.

Bu yapacağımız çeşmeler vatandaşların ihtiyacını karşılarken aynı zamanda ilçeyi simgeleyen bir model olacak. Çeşmelerin üst kısmında bir kitap şeklinde model düşündük. Acıpayam'dan çok sayıda okumuş ve değişik kurumlarda mevki makam sahibi olan sayısız hemşehrimiz bulunmaktadır.

Bu kitap şekli, ilçeden çıkan çok sayıdaki okumuş ve ülkenin değişik yerlerinde mevki ve makam sahibi olanları simgelemekte' diye konuştu. İlçenin değişik yerlerine yapılması düşünülen çeşmelerden bir tanesinin eski garaj civarına yapıldığını gören vatandaşlar yeni modeli çok beğenirken yerinde bir davranış olarak nitelendirdiler.

Vatandaşlar, Acıpayam'daki okumuşluğun yüksek seviyelerde olduğunu anlatan bir simge düşünüldüğü için emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Haber & Fotoğraf : Ramazan Alkan - Acıpayam






2505 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam163
Toplam Ziyaret6597897