sitene türk bayrağı

   


Denizli’de seçimi kazanan başkanlar Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın verdiği yemekte bir araya geldi.

Denizli'nin ilk büyükşehir belediye başkanı olma unvanını alan Osman Zolan'ın verdiği yemeğe 15 Ak Parti'li belediye başkanının yanı sıra 3 CHP'li ve 1 MHP'li belediye başkanı da katıldı.

Çamlık Ofis'te gerçekleştirilen yemekte önümüzdeki 5 yılda Denizli ve ilçelerinde yapılacak yatırımlar konuşuldu. Denizli'nin büyükşehir olması sebebiyle yapılacak hizmetlerin koordineli ilerlemesi gerektiğinin altı çizilirken, başkanlar Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kısa bir konuşma yaptı.

Seçimi kazanan tüm başkanlı tebrik eden Zolan, "Denizli için hepimizin hayalleri var. Hepimiz ilimizde ilçemizde seçimleri kazanarak halkımızın değerli oylarıyla kazandık. Bundan sonra parti ayrımı ortadan kalkmalı.

Biz artık herkesin başkanıyız. Hizmetlerimizde kimseyi dışlamadan çalışmalıyız. Ben Denizli'de sizler ilçelerinizde en güzelini yapmak için çalışacaksınız. İnşallah bundan kazançlı çıkan Denizli olacaktır" dedi.

Öte yandan yeni kurulan Merkezefendi Belediyesi'nin hizmet binası olarak eski İl Özel İdaresi binası seçilirken, Pamukkale Belediyesi için ise YSE Kavşağı'nda bulunan Köy Hizmetleri binası uygun bulundu



2386 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam728
Toplam Ziyaret6599152