sitene türk bayrağı

   


Acıpayam ve Serinhisar'da yerel seçimlerde sonuçları belli oldu.

SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLDU

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde Belediye Başkanlığı, resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti Adayı Hulusi Şevkan kazandı.

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, Gazeteci Ramazan Alkan'a yaptığı açıklamada gayri resmi sonuçlara göre AK Parti’nin adayı Hulusi Şevkan, yüzde 55, CHP’nin adayı İlhan Özcan yüzde 34 ve MHP’nin adayı Rıza Gençoğlu’nun yüzde 9 oranında oy aldığını söyledi.

AK Parti’nin adayı Hulusi Şevkan, resmi olmayan sonuçlara göre, Acıpayam Belediye Başkanı seçildi.

İlçe Başkanı Dağ “Acıpayam’dan Başbakan Erdoğan’a tam destek.Menderes’i astılar. Özal’ı zehirlediler. Recep Tayyip Erdoğan’ı kesinlikle yedirmeyeceğiz. Vatandaşımız milli iradesine sahip çıktı. Aynı zamanda Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan’ı da sahip çıktı. Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan 5 yıl daha vize aldı. Acıpayam’a yeni hizmetlerin gelmesi için çalışacağız. Destek veren ve vermeyen tüm Acıpayam halkına teşekkür ediyoruz. Sonuçlar ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi. 

Acıpayam’da 160 sandıkta oy kullanılırken vatandaşlar seçime yüzde 95 oranında katılım sağladı.

-Hulusi Şevkan'ın özgeçmişi

1963 yılında Burdur’un Yeşilova ilçesine bağlı Horuz köyünde dünyaya gelen Şevkan; ilkokulu Horuz’da bitirdi. İlkokul eğitimini tamamladıktan sonra iki yıl Fransa’da ikamet eden Dr. Hulusi Şevkan Ortaokul eğitimini Nazilli’de devam etti. 1978 yılında da Acıpayam Lisesine başlayan Şevkan, 1981 yılında mezun olup Samsun Yüksek Öğretmen Okuluna gitti.

Bir yıl sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak Diyarbakır’a gitti. 1988 yılında Tıp Fakültesinden mezun olan Dr. Hulusi Şevkan, iki buçuk yıllık şark hizmetinden sonra Acıpayam ilçesine bağlı Dodurgalar Beldesinde göreve başladı. Dodurgalar’da beş yıla yakın görev yaptıktan sonra on üç yıl Acıpayam Devlet Hastanesi Acil Polikliniğine çalıştı.

Şevkan, 2009 yılında yapılan mahalli seçimlerde CHP’den Acıpayam Belediye Başkanlığına seçildi ve iki yıl sonra seçildiği partisinden istifa ederek bir süre bağımsız kaldıktan sonra AK Parti’ye katıldı.

5 yıldan bu yana  başkanlık görevini yürüten Dr. Hulusi Şevkan evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Denizli'nin Serinhisar İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kobaş oldu

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde belediye başkanlığını AK Parti adayı Mehmet Kobaş kazandı.

AK Parti İlçe Başkanı Halil Akoğlan Gazeteci Ramazan Alkan'a yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, AK Parti Serinhisar Belediye Başkan adayı Mehmet Kobaş 4 bin 534, CHP'nin adayı Hüseyin Gemi 3 bin 081 ve MHP’nin adayı Halil Öztürk 2 bin 230 oy aldı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Kobaş, Serinhisar'ın belediye başkanı oldu.

İlçe Başkanı Halil Akoğlan “Serinhisar halkı daha iyi hizmetin geleceğini inandığı için AK Parti adayını tercih etti. Serinhisar ve çevresine en güzel hizmetleri getirmek için elimizden geleni yapacağız. Tercihlerinden dolayı tüm vatandaşlarımızı teşekkür ediyorum” dedi.

Serinhisar’da 42 sandıkta oy kullanan vatandaşlar seçime yüzde 95 oranında katılım sağladı.

 

MEHMET KOBAŞ KİMDİR

1958 yılında Serinhisar’da doğdu. İlk ve Orta Okulu Serinhisar’da okuduktan sonra, 1973 yılında Kuleli Askeri Lisesi’ni kazanarak İstanbul’a gitti. 1973-1976 yılları arasında Kuleli Askeri Lisesi ve 1976-1980 yılları arasında Kara Harp Okulu’nda okudu. 1980 yılında Jandarma Teğmen olarak mezun oldu.

Mezun olduktan sonra ülkenin farklı bölgelerinde önemli hizmetlerde bulundu.

1990 yılında Kara Harp Akademisi sınavlarını kazanarak, 1992 yılında Kurmay Yüzbaşı olarak mezun oldu.

Değişik birliklerde şube müdürlüğü, Kurmak Başkanlığı ve Daire Başkanlığı yaptıktan sonra 2002 yılında Yalova İl Jandarma Alay Komutanı iken kendi isteği ile emekli oldu.

Emekli olduktan sonra çocuklarının eğitimi için uzun süre Ankara ve İstanbul’da yaşadı. 2011 yılında ise çok sevdiği Denizli’ye yerleşti.

Mehmet Kobaş evli ve  iki çocuk babasıdır.

HABERLER : RAMAZAN ALKAN



7609 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam105
Toplam Ziyaret6624186