sitene türk bayrağı

   


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, Acıpayam’ın gündemini meşgul eden konuyu önergeyle Başbakan’a sordu.

Cihaner, Acıpayam’daki o   konuşmayı TBMM’ne taşıdı 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, Acıpayam’ın gündemini meşgul eden konuyu önergeyle Başbakan’a sordu.

Cihaner, Acıpayam’da günün konusu haline gelen konuyu TBMM’ne taşıdığı ve soru önergesi aşağıda yer almaktadır.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA

Aşağıdaki sorularımın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılı olarak yanıtlandırılmasını saygılarımla talep ederim. …/11/2013

İlhan CİHANER
Denizli Milletvekili

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Belediye Meclisi’nin 01/02/2012 tarihli toplantısında, Meclis Üyesi Aytekin Sami Özen’in “Geçen yılki gibi çöp kamyonlarını şirket kendisi mi getirecek” sorusu üzerine Belediye Başkanı Hulusi Şevkan “Yüce partimin belediyesi bana araç-gereç verdi, Ankara’dan da verecekler, Başbakan dedi ki, istediğin kadar çöp kamyonu veriyorum. Acıpayam’da istediğini yapabilirsin. Acıpayam’ı size emanet ediyorum, ihalelerde istediğinizi yapabilirsiniz, her türlü yolsuzluğu, namussuzluğu, üçkağıtçılığı yapabilirsiniz dedi başbakanım” şeklinde bir cevap vermiş, bu da Meclis tutanaklarına yansımıştır. Bu tutanaklar ise Acıpayam’daki Sonsöz isimli haftalık bir yerel gazetenin 20-26 Eylül 2013 tarihli sayısında yayınlanmıştır.

Bu bağlamda;

1- Haberin yayınlanmasının ardından, haberin yayınlandığı gazeteye baskı yapıldığı ve bu baskılar neticesinde gazetenin kapanmak zorunda kaldığı yönündeki iddialar doğru mudur? Bu iddialarla ilgili olarak herhangi bir inceleme/soruşturma yapılacak mıdır?



3886 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam338
Toplam Ziyaret6598072