sitene türk bayrağı

   


Uzun yıllardan beri Acıpayam Belediyesinde çalışan ve değişik görevlerde bulunan Zabıta Turgut Ercan’ın beklenmedik ölüm haberi herkesi şok etti.

TURGUT ERCAN SEVENLERİNİ ÜZDÜ
Uzun yıllardan beri Acıpayam Belediyesinde çalışan ve değişik görevlerde bulunan Zabıta Turgut Ercan’ın beklenmedik ölüm haberi herkesi şok etti.

Acıpayam Belediyesinin güler yüzlü herkesle hoş sohbet olan ve görevini en iyi şekilde yerine getiren Turgut Ercan (50) beklenmedik bir anda rahatsızlandı.

Geçtiğimiz hafta Cuma gününe kadar görevinin başında olan Turgut Ercan hafta sonu rahatsızlanarak Acıpayam Devlet Hastanesine başvurdu.

Burada yapılan tetkiklerin ardından Denizli’ye sevk edilen Ercan, bir hastanede tedavi gördükten sonra Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezine kaldırıldı.

Her geçen dakika durumu ağırlaşan Turgut Ercan bugün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu.

Bir kaç defa kalbi duran ve uzun uğraşlar sonucu tekrar çalıştırılan kalbi üçüncü defasında artık yanıt vermedi.

Ne yazıkki kalp yetmezliğine bağlı hayatını kaybetti.


BAZILARINA KIRGIN GİTTİ

Acıpayam Belediyesinde görev yaptığı sürece hiçbir zaman kaytarmadan her kademe çalıştı.

Belediye bünyesinde görev yaptığı dönemlerde sırasıyla çöp kamyonu, traktör, kazıcı, dozer, makam şoförlüğünün yanında gişe memurluğu ile zabıta ve zabıta amirliği görevlerinde bulundu.

Geçtiğimiz yıl beklenmedik bir anda eşini kaybeden Turgut Ercan iki çocuk babasıydı.

Turgut Ercan bugün öğle namazına müteakip çarşı camiinden kalınan cenaze namaının ardından Acıpayam Mezarlığına defnedildi.

Dip Not, Turgut Ercan ile aynı mahallede büyüdük aynı okulda okuduk ve aynı sokakta çember çevirdik, çellek çomak oynadık, bundan dolayı ölüm haberini yazması da benim için biraz zor oldu. Güle güle Turgut kardeşim.

RAMAZAN ALKAN
ACIPAYAM



5034 kez okundu

Yorumlar

taziye     22/08/2013 16:13

babamla mesai arkadaşıydı turgut abiyi iyi tanırım kendisine allahtan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim mekanı cennet olsun
tunahan gürsoy

TAZİYE     22/08/2013 14:28

Değer verdiğim çok sevdiğim biriydi. Her hafta MUTLAKA görüşmeye çalışırdık. Üzüntümü dile getirmek vefatına inanmak kadar zor. ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun. RABBİM nur içinde yatırsın. Taksiratını affetsin.
FAHRİ URHAN

taziye     22/08/2013 11:07

Allah cc rahmet eylesin.
zülfikar gördüm

LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam756
Toplam Ziyaret6625740