sitene türk bayrağı

   


Son birkaç yıldan bu yana sık sık gündeme gelen Köprübaşı mevkii yeni çalışmaların başlamasıyla bazı tartışmaları da beraberinde getirdi.

ACIPAYAM KÖPRÜBAŞINDA NELER OLUYOR   
Son birkaç yıldan bu yana sık sık gündeme gelen Köprübaşı mevkii yeni çalışmaların başlamasıyla bazı tartışmaları da beraberinde getirdi.

Köprübaşı mevkiinde geçen yıl başlanan dükkan yıkımlarının karar altına alınması sırasında başlayan sıkıntılı günler bu defa kavşak yapımında yeniden gündeme geldi.

Önceki gün başlayan köprübaşındaki çalışmalar ile çökme meydana gelen ana arterlerdeki refüj kenarlarında kilitli taş döşeme işlemleri son hızıyla devam ediyor.

Geçen yıllarda köprü başı mevkiinde bulunan duraklarla ilgili alınan bazı kararlar ile sıkın yaşanmış bazı görüşmeler neticesinde ortak bir görüş çerçevesinde konu hallolmuştu.

Son çalışmalar esnasında köprübaşında yapılacak olan çalışmalarda alanın genel yapısı itibariyle dengesiz olduğu dört köşesi ile yapılan ölçümlerde de hizaların tutmadığından dolayı bazı sıkıntılar ortaya çıktığı ifade edildi.

Yine burada bulunan bazı iş yeri sahipleri ile esnaflar sıkıntıları yetkililere aktararak dertlerini dile getirdiler.

Dün yapılan yeni ölçümler ile konunun uzamaları ve esnafların görüşlerinin alınması ile ortak bir noktada buluşulacağı ümit edildiği belirtildi.
YİNE AĞAÇ MI KESİLECEK !
Kavşak çalışması sırasında bazı küçük ağaçların zarar gördüğü ifade eden esnaflar 60-70 yıllık çam ağaçlarının kesilmesinden korktuklarını belirterek fotoğraflarının çekilmesini talep ettiler.

Öte yandan geçen yılda aynı alan üzerinde bazı tartışmalar yaşanmış Belediye tarafından durak yeri Engelliler Durağı yapılmış ancak hem esnaflar hem de engelliler derneği yetkilileri bu karara tepki göstermişti.

ACIPAYAM GAZETESİ.COM



2315 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam199
Toplam Ziyaret6624280