sitene türk bayrağı

   


Acıpayam’da meydana gelen bu olay çok konuşulacak. Çok tartışılacak !

BELEDİYE MECLİSİNDE İZİNSİZ SES KAYDI ŞOKU !

Acıpayam Belediye Meclisinin Şubat ayı toplantısında yaşanan şok olay yine gündeme damgasını vurdu.

Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını Başkan Vekili Ahmet Akıncı yönetiminde gerçekleştirdi.

Gündem gereği meclis 11 maddeden oluşan konuları görüştü ve yine daha önceki aylardaki gibi oy birliği ile karar altına aldı.

Belediye Meclisi Üyelerinden CHP’li Şeref Tekin toplantı sonrası fark edilen olaya tepki gösterdi.

ACIPAYAM'DA GÜNDEME OTURAN KONU !

Şeref Tekin konuyla ilgili olarak gazetecilere şunları söyledi “Her ay gerçekleştiği gibi şubat ayı meclis toplantısı olağan bir şekilde başladı ve gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
Meclis toplantısından sonra yine meclis üyesi arkadaşlarımız başkan vekili Ahmet Akıncı’nın ikram ettiği çayı içerken sohbet ortamı oluştu.

Bu sohbet ortamı yaklaşık 15-20 dakika sürdü. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı sonrası odadan
çıkış yapacağımız sırada Meclis toplantı masasının yanında bulunan sehpa üzerinde bir cihaz gördük. Bu cihazı da yanıp sönen ışığından dolayı fark ettik” dedi.

Cihazın meclis toplantı odasına konulduğundan haberlerinin olmadığını belirten Tekin konuşmasını şöyle
sürdürdü “Biz toplantı odasına geldiğimizde burada kimse yoktu. Fark ettiğimiz bu kayıt cihazını alarak inceledik ve içerisinde meclis toplantısından önce başlayan kayıt işlemi toplantı esnasındaki konuşmaları kaydetmiş.

Yine meclis toplantısından sonraki sohbet esnasındaki konuşmalarda kayıt edilmiş. Meclis üyelerinden izinsiz kayıt altına alınan konuşmaları sildim ve cihazı götürüp Belediyeye teslim ettim. Bu yakışıksız davranışı kınıyorum” dedi.

YAPILANLARA TEPKİ

Belediye Meclisi Üyelerinden Hüseyin Ercan ise meclis üyelerinden habersiz olarak odaya bırakılan ses kayıt
cihazının doğru bir davranış olmadığını belirterek tepki gösterdi.

Öte yandan, Meclisteki ortam konuşmaları 500 kb. ve 90.2 mb. olmak üzere iki dosya içerisine kayıt yapan cihazın meclis toplantısını kamera ile kaydeden kişiye ait olduğu anlaşıldığı belirtildi.

ACIPAYAM GAZETESİ.COM

 



6562 kez okundu

Yorumlar

     12/02/2013 00:08

Bu vaka sulandırılmayacak kadar önemli olduğu kanaatindeyim. Başkan beyin haberi dahilindeyse çok vahim bilgisi hariçindeyse dahada kötü. Başkan bey, cesaretini toplayıp bu konu ile alakalı olarak, daha önceki olaylarda yaptığı gibi hedef şaşırtmadan, kişileri küfür hakaret, alay etmeden vede şiir ve espiri yapmadan kısaca sulandırmadan tüm çıplaklığı ile anlatmak zorundadır. Ben il dışındaydım diyerek bu sorumluluktan sıyrılamaz..
ToRoS BeY

BU YAPILANLAR ACIPAYAMA YAKIŞMIYOR     11/02/2013 14:12

YAKIŞIKSIZ DÖRT YILDA KAYDIDEĞER BİR ÇALIŞMA GÖREMEDİK BUNU BÜTÜN ACIPAYAMLI VATANDAŞLARIMIZ GÖRMEKTEDİR DÖRT YILIN ÜÇYILI BELEDİYE MECLİSİ VE BELEDİYE BAŞKANI UZLAŞMAZLIĞI GÜNDEME DAMGASINI VURDU BU DURUM ACIPAYAMA YİRMİ YIL GERİYE GİTMESİNE SEBEP OLMUŞTUR ACIPAYAMADA DAHA ÇOK YAPILACAK HİZMETLERİN OLDUĞUNA GÖRÜYORUM BEN BİR ACIPAYAMLIYIM.
HASANHUSEYİNKARAN KARAN

     11/02/2013 13:16

Bu olayın Acıpayamın başına bela olan hulusi efendinin haberi olmadan konulmasına imkan varmı ? Yazıkki Yazık.
Kızıl Elma

LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam546
Toplam Ziyaret6625530