sitene türk bayrağı

   


Acıpayam Belediye Başkanlığı tarafından son günlerdeki ağaç kesme konusunda yapılan açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

ACIPAYAM BELEDİYESİNDEN AĞAÇ KESME AÇIKLAMASI

Acıpayam Belediye Başkanlığı tarafından son günlerdeki ağaç
kesme konusunda yapılan açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

"Geçtiğimiz hafta ilçemiz Toprak Mahsulleri Ofisi sokağında bulunan daha önce otopark olarak kullanılan arsada inşaat yapılacağından dolayı inşaat sahibinin Belediyemize bizzat başvurarak 8 adet çam ağacının kesilmesi doğrultusunda Belediye Başkanlığımızda Orman İşletme Müdürlüğü bilgisi doğrultusunda ekiplerimiz ağaçları kesmiştir.

Bugünde (16.01.2013) inşaat sahasında iş makineleriyle çalışma başlatılmıştır.

Vatandaşlarımıza aktarılan yanlış bilgiler doğrultusunda bu durumu yerinde incelemek için Belediye Başkanımız Dr.Hulusi ŞEVKAN ve İnşaat sahibi Yücel İÇKİN, inşaat alanında incelemeler yaptı.

İnşaat sahibi Yücel İÇKİN yaptığı açıklama da,’’ Toprak Mahsulleri Ofisi yoluna bakan tarafındaki çam ağaçları arsaya 70 cm. mesafedeydi. Bu çamların hepsi arsadan tarafa eğikti. Belediyeden onaylattığım projemde binanın bu yola sıfır inşa edilecek.

(ÜST KATLARDA DA 1.20 metre) bu yol tarafına balkonum var. Dolayısıyla çamların eğilimi dikkate alınırsa çamlar 1.5-2 metre binanın içine girmekteydi.Şahsi olarak başvurduğum Acıpayam Belediyesine bu çamların kesilmesi gerektiğini ilettim.

Kaldırım kenarına araçların park etmemesi için hafriyatı da özellikle bugün başlattık dedi.

AYRICA BUGÜN ATATÜRK BULVARI PTT KARŞISINDA KESİLEN ÇAM AĞAÇLARI  KURUDUĞU İÇİN KESİLMİŞTİR.

ŞEVKAN;DUYARLI OLAN VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Belediye Başkanımız Dr.Hulusi ŞEVKAN konuyla ilgili yaptığı açıklamada;’’Ağacın kesilmesi hiç kimseyi mutlu etmez. Söz konusu ağaçlar, ya kurumuştur ya da etrafa zarar vermektedir veya kar, fırtına gibi doğal nedenlerle kötü hale gelmiştir. Bu ağaçlar çevreye zarar vermeden kesinlikle kaldırılmaya devam edilecektir.

Peyzaj mimarların ön gördükleri uygun yerlere de ağaçlar dikilecek ve dikilmektedir. Amacımız yeşile zarar vermek değil, amacımız öncelikle insanı yaşatmaktır. Bu konuda duyarlı olan vatandaşlarımıza teşekkür ederim’’ dedi.

HALKIMIZA SAYGIYLA DUYURULUR.



2795 kez okundu

Yorumlar

     17/01/2013 14:31

İnsanımız artık bilinçlenmeli. Öyle özde değil sözde Acıpayamlıları seçme gibi bir hataya düşmemeli. Çevre illlerden gelip, gerçek yüzlerini gizleyip siyasete atılıp sonrada başka partiye transfer olup Acıpayamı ne hale getirdiler. Fikir tartışmasına girelim desem onuda gelmezler. Atalarımız boşuna dememiş yerli malı yurdun malı tüm Acıpayam ılar bunu kullanmalı diye. Allahtan seçime kısa bir süre kaldı. Ak partinin değerli yöneticileri tekrar bunları aday görmek gibi bir hataya düşmez. Ha ak partinin içersinde belediye başkanlığı yapabilecek, o kolutugun hakkını verecek başka insanlar yoksa bu Acıpayamın değil ak partinin hatası olur. Bedelinide ödetir bu halk.
freddy freddy

     17/01/2013 11:03

sayın başkan ikide bir peyzaj mimar demektesiniz Acıpayam belediyesinin bilgi ve fikir aldığı peyzaj mimarının ismini ve telefon numarasını burada yayınlar mısınız Tabi böyle biri varsa
şeref tekin

LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam899
Toplam Ziyaret6625883