sitene türk bayrağı

   


ACIPAYAM’A İKİNCİ NOTERLİK GELİYOR

28/03/2024

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vatandaşların noterlik hizmetlerine yerinde ve daha hızlı ulaşabilmesi için 40 yeni noterlik kurulduğunu açıkladı.

ACIPAYAM’A İKİNCİ NOTERLİK GELİYOR

Bakan Tunç’un açıkladığı 40 yeni noterlik arasında Denizli’nin Acıpayam İlçesi de bulunuyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, vatandaşların noterlik hizmetlerine yerinde ve daha hızlı ulaşabilmesi için 40 yeni noterlik kurulduğunu açıkladı. Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama; “Hukuki güvenliğin sağlanmasında ve anlaşmazlıkların önlenmesinde etkin bir görev üstlenen noterliklerimizin sayısını artırıyoruz. Vatandaşlarımızın noterlik hizmetlerine yerinde ve daha hızlı şekilde ulaşabilmesi için 40 yeni noterlik kurduk. Böylece; 2002 yılında bin 231 olan noterlik sayısını, kurduğumuz yeni noterliklerle birlikte 2 bin 385'e çıkardık. Yeni noterliklerimiz, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

ACIPAYAM’A YENİ NOTERLİK

Bakan Tunç’un açıkladığı noterlikler şu şekilde: İstanbul'un Gaziosmanpaşa İlçesi’nde 6, Bursa'nın Nilüfer İlçesi’nde 4, Eskişehir'in Odunpazarı İlçesi ve Kocaeli'nin Çayırova İlçesi’nde 3'er, Çorum, Adıyaman, Aydın'ın Germencik ilçesi ve Ankara'nın Sincan İlçesi’nde 2'şer, Elazığ, Kütahya, Aydın'ın Efeler ve Çine İlçeleri, İzmir'in Selçuk İlçesi, Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi, Erzurum'un Aziziye İlçesi, Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi, Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi, Konya'nın Çumra İlçesi, Denizli'nin Acıpayam İlçesi, Kütahya'nın Gediz, Simav ve Tavşanlı İlçeleri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Kapaklı İlçeleri’nde de birer noterlik kuruldu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam155
Toplam Ziyaret6626841