sitene türk bayrağı

   


Gümüş, Acıpayam'da  Gençlerimize İstihdam Sağlamak Önceliğimiz Olacak

07/12/2023

AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Gümüş, ziyaret ve çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

Gümüş, Acıpayam'da  Gençlerimize İstihdam Sağlamak Önceliğimiz Olacak

AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Gümüş, ziyaret ve çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

Bazı açıklamalarda bulunan Fikret Gümüş, Acıpayam’la ilgili çok güzel projelerinin olduğunu hatta daha açık söylemek gerekirse gençlerin iş istihdamıyla ilgili çalışacaklarını belirtti ve Acıpayam‘a yatırımcı çekmek için arsa üretmek başta olmak üzere ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Aynı zamanda İlçemizde konut sektöründe tarım dışı alanlarda arsa üreterek ihtiyaçları karşılamak için çaba harcayacağız.

ARSA İSTİHDAMI 

Fikret Gümüş, kendisi de iş hayatından gelmesi hasebiyle bu konulara daha çok önem verdiğini aktararak, “İlk hedeflerimizden birisi de ilçemizin ekonomik durumunu düzeltmek olacak, ilçemizdeki tarım ve hayvancılık konusu da ilçemizin ekonomi açısından lokomotif sektörler, bunlarla ilgili bildiğiniz gibi İlçe Başkanlığım döneminde arazi toplulaştırmasına büyük önem verdik ve tabii ki sulaması önümüzdeki dönemde Eşeler barajının yapılması ile ilgili çalışarak sadece Yaprak’lı barajına bağlı değil bölgemizde bulunan Eşler barajını da faaliyete sokarak sulu tarım konusunda çalışmalarımız olacak.

Tabi bunun yanında seracılık konusu da önemli, devletimizin bu konularla ilgili çok büyük teşvikleri var bu teşviklerden gençlerimize faydalanmasını sağlayarak onlara rehberlik ederek ilçemizden dış göçü önlemekle ilgili çalışmalarımız olacak.

HÜKÜMET KONAĞI

Acıpayam'da öncelikle Hükümet Konağımız olmak üzere diğer resmi kurumlarımızı kendi binalarına kavuşmaları için gerekli kurumlarla görüşmeleri yapıp kendi binalarını kavuşmalarını sağlayacağız” dedi.

YOL KENARINA SANTRAL GARAJ YAPACAĞIZ

Gümüş, Acıpayam olarak Ege ve Akdeniz bölgesinin geçiş noktasında olmamıza rağmen ana yol kenarında günümüze uygun bir oto santral garajımız bulunmuyor. Garaj konusunu da bir yıl içinde ilçemize kazandıracağız" dedi.

Gümüş, önümüzdeki günlerde sevdamız Acıpayam ve mahalleleri için sürpriz projelerimizi sizlerle paylaşacağız, dedi.

Acıpayam Gazetesi.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam92
Toplam Ziyaret6638771