sitene türk bayrağı

   


Acıpayam'daki Tehlikeli Kavşaklar İçin İmza Kampanyası

02/11/2023

Acıpayam'da son günlerde sık sık kazaların meydana geldiği kavşaklar için imza kampanyası başlatıldı.

Acıpayam'daki Tehlikeli Kavşaklar İçin İmza Kampanyası

Acıpayam'da son günlerde sık sık kazaların meydana geldiği kavşaklar için imza kampanyası başlatıldı.

Son dönemlerde Acıpayam'daki bazı noktalardaki kavşaklarda meydana gelen ölümlü kazalar yöre halkını da tedirgin etmeye başladı.

Bir çok sürücü ve vatandaş kazaların meydana geldiği noktalarda araştırma ve inceleme yapılarak önlemlerin alınması konusunda adımların atımasını istedi.

Acıpayam'lı araştırmacı Sabit Kızılhan'ın öncülüğünde başlatılan imza kampanyasına çok sayıda vatandaş, siyasi parti temsilcileri ve bazı muhtarlarda imza verdi.

Araştırmacı Sabit Kısılhan yaptığı açıklamada "Bir vatandaş olarak kapı kapı dolaşıp esnaf muhtar Çiftçi işçi Dişci herkesin görüşüne başvurdum

Üç kişi hariç herkesten olumlu görüş alıp dilekçeyi an itibari ile göndermiş bulunmaktayız amacımız Denizli Antalya karayolundaki kazalara en aza indirmektir gerekli önlemlerin ve tedbirlerin alınması noktasında bir girişimdir biz üzerimize düşeni yaptık gelecek olan cevabıda sizlerle paylaşırız saygılarımla kamuoyuna duyurulur tamamıyla insanlık vazifesi olarak görev edindik" dedi.
 
Acıpayam Kaymakamlığı ve Ulaştırma Bakanlığına gönderilen imzalar ve ekindeki yazıda şu ifadelere yer verildi,
 
ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA
ANKARA
Antalya Denizli Denizli Antalya çift yönlü Kara Yolu Acıpayam Sınırları İçinde Yassıhüyük Burdur Kavşağı Burdur Acıpayam Yolu Alaattin Kırca Oğuz Köyü Acıpayam Giriş Çıkış Kavşakları Kelekçi Dalaman Yolu Yeniköy Dereköy Bademli Aynes Çameli Fetiye Kavşağı Dodurga Yazır Gümüş Kumavşarı. Kavşağı Kazaların Fazla Olması Olan Kazalarda Ölümlü Yaralanmalı Kaza Oranının Artması Maddi Hasarılı Kazaların İnsanlarımızı Üzdüğünü Hepimiz Farkındayız Biliyoruz Kazaların Önlenmesi Adına Kavşaklarda Dönüş Cepleri Yapılmasına Yeterli Derecede Yönlendirilme Levhaları Bazı Kavşaklarda Işık Takılmasına İnsanların Kaza Yapıp Ölmemesi Devletimiz Milletimizin Kamu Zarar Görmemesi Adına Gerekli Önlemlerin Tedbirlerin Alınmasına Biz Halk Millet Olarak Arz Talep Ederiz
Saygılarımla
SABİT KIZILHAN 30/10/2023
 

Acıpayam Gazetesi.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam349
Toplam Ziyaret6638613