sitene türk bayrağı

   


Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

05/05/2023

Acıpayam Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumunda gündemdeki maddeler görüşüldü.

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Acıpayam Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumunda gündemdeki maddeler görüşüldü.

Meclis, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan başkanlığında toplandı.

İlçemizde bulunan TOKİ alanına yol bağlantısı sağlamak amacıyla plan bütünlüğü açısından, Yol, Belediye hizmet alanı ve park alanlarının planlanması açısından kamu yararı (kamulaştırma) alınması hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün yazısı görüşüldü ve oy çokluğu ile kabul edildi.

5393 sayılı belediye kanununun 64. maddesi ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 40. maddesi gereğince 2022 yılına ait gelir ve gider kesin hesabın görüşülmesi hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğünün yazısı görüşüldü ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birlikleri norm kadro ile standarları cetvelinde C7 grubunda işlem gören belediyemiz, 09 Nisan 2023 tarih ve 32158 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye ve bağlı bulunduğu kuruluşları ile mahalli idare birlikleri tasnif cetvellerinde C9 grubunda işlem işlemgöreceğinden hazırlanan cetvellerin onaylanması hakkındaki İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğünün yazı görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

AKALAN KANTAR ÜCRETİ

Akalan mahallesinde bulunan Belediye kantarı ücretlerinin görüşülmesinde ise traktör tartı ücreti 20 lira olarak devam edilmesine, kamyon 30 lira ve TIR 50 lira tartı ücreti de oy birliği ile kabul edildi.

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi Acıpayam İlçe yönetimi de meclis toplantısına izleyici olarak katılarak renk kattılar.

Acıpayam Gazetesi.com

 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam464
Toplam Ziyaret6629584