sitene türk bayrağı

   


Acıpayam MHP'de Ali Akgün Dönemi

02/12/2022

Ali Akgün Acıpayam Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak atandı.

Acıpayam MHP'de Ali Akgün Dönemi

Ali Akgün Acıpayam Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak atandı.

Aslen Acıpayam Alaattin Mahallemizden olan ve Acıpayam'da gayrimenkul üzerine çeşitli iş kollarında faaliyet de bulunan Aybüke Gayrimenkul'un sahibi Ali Akgün Acıpayam Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktadır.

Uzun yıllar Ülkü Ocaklarında çeşitli görevlerde bulunan son olarak da geçmiş dönem Denizli Ülkü Ocakları Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ali Akgün dün akşam Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin takdirleri ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yusuf Garip'in tensipleriyle ilçe başkanı olarak atanmıştır.

Yeni atanan MHP İlçe Başkanı Ali Akgün devir teslim töreninde yaptığı konuşmada "Liderimiz Doktor Devlet Bahçeli Beyefendinin takdirleri, İl Başkanımız Yusuf Garip Beyefendinin tensipleriyle memleketimiz olmasından gurur duyduğumuz Acıpayamımızın ilçe başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu kutsal görevi ifa etmek için bir an olsun tereddüt göstermeden mücadele edeceğimize hiçbir Ülküdaşımızın şüphesi olmasın. İlçemizde Milliyetçi Hareket Partimizi bir adım daha ileri taşıyabilmek için tüm hemşehrilerimizin kapısını çalıp gönüllere girmek için durmadan gayret göstereceğiz. Gayret bizden, tefik Cenabı Allah'tandır. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Bizler de kendisine başarılar diliyoruz.

Acıpayam Gazetesi.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam407
Toplam Ziyaret6630151