sitene türk bayrağı

   


Jandarmadan Kaçamadılar

15/09/2022

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın dedektifleri olan jandarma suç araştırma timleri (Jasat) ile Honaz, Serinhisar ve Tavas

Jandarmadan Kaçamadılar

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın dedektifleri olan jandarma suç araştırma timleri (Jasat) ile Honaz, Serinhisar ve Tavas ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak yapılan müşterek operasyonda,

Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş 18 yıl 10 gün hapis cezası bulunan A.İ.Y. bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş 18 yıl 24 ay hapis cezası bulunan H.G.

çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulunan Ö.P.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan G.D., M.D. ve S.D.

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki eşya hakkında hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan İ.B.

İsimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmış, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Denizli il jandarma komutanlığınca, suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız olarak devam edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam219
Toplam Ziyaret6624300