sitene türk bayrağı

   


Cinayet Zanlısı Denizli'ye Getirildi

13/07/2022

Dün akşam Acıpayam'a bağlı Ören Mahallesinde iki kişiyi öldüren ve bir kişiyi de yaralayan zanlı 3 saat sonra yakalandı.

Cinayet Zanlısı Denizli'ye Getirildi

Dün akşam Acıpayam'a bağlı Ören Mahallesinde iki kişiyi öldüren ve bir kişiyi de yaralayan zanlı 3 saat sonra yakalandı.

Mehmet Aksoy evlenmek üzere baba ocağına getirdiği Emine Yalçın ile evde bunduğu sırada Ortaca'dan gelen eski eş Erdal Yalçın tarafından silahla vurularak hayatını kaybederken annesi Gülperi Aksoy'da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Olaydan sonra kısa sürede Ören mahallesine intikal eden güvenlik güçleri titiz çalışma sonucu cinayet zanlısının izi sürüldü ve yaklaşık 3 saat sonra Erdal Yalçın kullandığı 48 AHY 096  plakalı otomobille Muğla Dalaman'a giriş yaptığı sırada yaklanarak gözaltına alındı.

Cinayet sonrası çok yönlü inceleme ve araştırma yapan Jandarma ekipleri kısa sürede cinayeti çözdü. Cinayet zanlısı Ortaca'da yakalandıktan sonra soruşturma için Denizli'ye getirildi.

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Cinayette hayatını kaybeden bir çocuk annesi Emine Yalçın bir süre önce Erdal Yalçın'dan ayrılmış ve Mehmet Aksoy ile evlilik hazırlığı aşamasında olduğu için Acıpayam Ören mahallesine geldiği öğrenildi.

Silah seslerinin duyulması üzerine yakınlarının olay yerine gelmesiyle birlikte ortaya çıkan cinayette Mehmet Aksoy ve Emine Yalçın'ın hayatını kaybetmesini öğrenen yakınları fenalık geçirdi.

Hayatnı kaybeden iki cansız beden otopsi için Denizli'ye gönderildi.

Olayla ilgi çok yönlü olarak sürüdürlüyor

Acıpayam Gazetesi.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam484
Toplam Ziyaret6631197