sitene türk bayrağı

   


Acıpayam Devlet Hastanesi Çalışanları Öldürülen Dr. Ekrem Karakaya'yı Andı

07/07/2022

Dün Konya Şehir Hastanesinde görevi başında silahla öldürülen Uzm. Dr. Ekrem Karakaya için Acıpayam Devlet Hastanesi çalışanları bir açıklama yaptılar ve tepkilerini dile getirdiler. Üzüntülerini dile getirdiler.

Acıpayam Devlet Hastanesi Çalışanları Görevi Başında Öldürülen Dr. Ekrem Karakaya'yı Andı

Acıpayam Devlet Hastanesinde görev yapan Doktorlar ve çalışanlar bugün sabah saatlerinde, çalıştığı hastanede bir hasta yakını tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu öldürülen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya için anma töreni gerçekleştirdi.

Doktorlar ve çalışanların katıldığı anma töreninde "Bugün burada, Konya Şehir Hastanesi'nde uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybeden değerli meslektaşımız Dr. Ekrem Karakaya’yı anmak için bir araya geldik. Dün hiç hak etmediği bir şekilde şehit edilen değerli meslektaşımız Dr. Ekrem Karakaya'yı kaybetmenin derin üzüntü ve öfkesi içindeyiz. Yıllardan beri süregelen ve artık neredeyse bir adet haline getirilen sağlık personeline şiddet uygulama olgusu hak ettiği şekilde cezalandırılmadığı müddetçe bu ve benzeri törenlerin süre geleceğinin endişesi içindeyiz" 

Acıpayam Gazetesi.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam481
Toplam Ziyaret6631194