sitene türk bayrağı

   


Birinci Acıpayam Kitap Günleri Başladı

27/05/2022

Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Acıpayam Kitap Günleri başladı.

Birinci Acıpayam Kitap Günleri Başladı
Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Acıpayam Kitap Günleri başladı.
Bugün saat 15'de açılışı yapılan Acıpayam Kitap Günleri 5 Haziran’a kadar devam edecek.
Açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, önceki dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, İl Turizm müdürü Turhan Veli Akyol,siyasi parti temsilcileri, daire ve kurum amirleri,belediye meclis üyeleri, daire ve kurum amileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
70 yazar, 20 yayınevi ve binlerce eserin kitapseverlerle buluşacağı kitap günlerinde yazarlar okuyucuları ile imza, söyleşi, konferans ve mini konser etkinliklerinde bir araya gelecek.
Acıpayam Kitap Günleri'nin ilk gün konuğu Ahmet Selçuk İlkan oldu. Şair ve sanatçı Ahmet Selçuk İlkan Acıpayamlılardan yoğun ilgi gördü.
Ayrıca Acıpayamlı ve Denizlili yazarlarımız Bilal Tekin,Bekir Caner ,Mehmet Akdağoğlu,Nurettin Şenol ve Necdet Ergün’de fuarımıza renk kattılar.
10 gün boyunca Ahmet Selçuk İLKAN, Sinan MEYDAN, Uğur ARSLAN, Abdullah ATAŞÇI ,Ethem BARAN ,Murat TAVLI, Sinan YAĞMUR, Müfit Can SAÇINTI, Şükrü ERBAŞ, Kahraman TAZEOĞLU, Hakan İlhan KURT, Ataol BEHRAMOĞLU, Sinan AKYÜZ’ün yanı sıra Acıpayamlı ve Denizlili yerel yazarlar okuyucuları ile buluşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam225
Toplam Ziyaret6627520