sitene türk bayrağı

   


Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Tamamlandı

06/05/2022

Acıpayam Belediye Meclis Toplantısı gündemdeki maddeleri görüşmek üzere toplandı.

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Tamamlandı

Acıpayam Belediye Meclis Toplantısı gündemdeki maddeleri görüşmek üzere toplandı.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Başkanlığındaki meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülürken 2021 yılına ait geli gider kesin hesabın görüşülmesi sırasında Memleket Partili Ertan Başkan söz alarak 8 milyon liralık ek bütçe artışının sebeplerini sorması üzerine muhasebe müdürü ayrıntılı bilgiler aktardı. Ertan Başkan, Abeltaş'dan alıan mal ve hizmetlerin 6 milyon lira öngörülürken 12 milyon lira gerçekleşmesinin nedenlerini irdelemesi ile soru ve cevaplar dakikalarca devam etti. Oylamada ise iktidar üyelerinin tamamamı, muhalefetten bir kişi evet derken muhalefetten 4 kişi hayır, 3 kişi de çekimser oy kullandı.

Diğer bir madde görüşmesi ise yıkılan eski hükümet konağının yerine yapılması planlanan İmar Plan Değişikliği konusuda yeniden görüşülmesine karar verildi.

Belediyeler ve bağlı kuruluşlarıile mahalli idareler norm kadro ilke ve standartları cetvelinde C7 grubunda işlem gören belediyemizin nrom kadro müdürlüklerine eklenen İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürünün ahdas edilmesi hakkındaki madde kabul edildi.

Belediyeye ait bazı mahallelerdeki taşınmazların satılması konusu da kabul edildi.

Acıpayam Gazetesi.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam121
Toplam Ziyaret6626807