sitene türk bayrağı

   


Acıpayam Belediyesi Beş Spor Kulübüne Yardım Çeki Verdi

25/02/2022

Acıpayam Belediyesinden ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek.

Acıpayam Belediyesi Beş Spor Kulübüne Yardım Çeki Verdi
 
Acıpayam Belediyesinden ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek.
Acıpayam 1. Amatör Liginde futbol oynayan Eskiköy Spor, Kelekçi Spor, Yeşilyuva Spor, Kuyucak Spor ve Süper Amatör Liginde oynayan Dodurga Spor Kulüplerine maddi destekte bulunuldu.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Eskiköy Spor, Kelekçi Spor, Yeşilyuva Spor, Kuyucak Spor ve Süper Amatör Liginde oynayan Dodurga Spor Kulüp başkanları ve yöneticilerini makamında kabul etti.
 
HER ZAMAN SPOR KULÜPLERİMİZİN VE GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ
 
Acıpayam Belediye Başkan Dr. Hulusi Şevkan, “Aslolan, gençlerimizin her türlü sportif faaliyeti gerçekleştirebileceği nitelikli alanları ilçemize kazandırmaktır. Gençlerimizi hayata hazırlamak bizler için çok önemli, çünkü gençlerimiz bizim için çok değerli. Hem bu günümüz, hem de yarınımız, geleceğimiz onlar.
Hem eğitimde, okulda başarılı olacağız hem de sporda başarılı olacağız ve böylece çok güzel bir Acıpayam’ı hep beraber inşa edeceğiz. Bizlerde bütün spor sahalarımızı yenilemekle kalmayarak bunların etrafında yeni spor sahaları yapacağız ki, sporu tabana yayabilelim. Böylelikle bütün gençlerimiz ve çocuklarımız sporla buluşabilsin, bu imkânlardan yararlanabilsin. Bunu hep birlikte başarabileceğimize inanıyorum.
Spor kulüplerimizin ve gençlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Bugünde Amatör spor kulüplerimizin ihtiyaç duyduğu maddi desteği Acıpayam Belediyesi olarak temin ettik ve kendilerine takdim ediyoruz. Bütün spor kulüplerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Dodurga Spor'a 15 bin lira diğer takımlara da 10'biner lira olmak üzere toplam 55 bin lira destek sağlanmış oldu.
5 Kulüp başkanı da, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam88
Toplam Ziyaret6628722