sitene türk bayrağı

   


Denizlililer Dikkat! 4 Gün Sürecek Kar Geliyor

19/01/2022

Denizli’de dün yağan karın ardından meteoroloji yeni kar tahmini geldi.

Denizlililer Dikkat! 4 Gün Sürecek Kar Geliyor

Denizli’de dün yağan karın ardından meteoroloji yeni kar tahmini geldi. Yapılan son değerlendirmeye göre Denizli’de Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü aralıklı olarak 4 gün kar yağışı bekleniyor. Denizli’de gündüz hava sıcaklığı Pazar günü il merkezinde 1, ilçelerde ise eksi 5 dereceye kadar düşecek.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yeni hava tahmin raporunu açıkladı. Meteoroloji verilerine göre Denizli’de yağışlı hava 2 günlük aranın ardından Cuma günü geri dönüyor. Yapılan son değerlendirmelere göre Denizli’de Cuma gününden önümüzdeki haftanın ilk günlerine kadar yağışlı hava etkili olacak. Dün 1 yıl sonra yeniden kar yağışının etkili olduğu il merkezinde de kar bekleniyor. 

4 GÜN BOYUNCA ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji verilerine göre Denizli’de yağışı hava 4 gün boyunca etkili olacak. Cuma günü il merkezi ve tüm ilçelerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü ise il genelinde aralıklarla kar yağışı bekleniyor. Yağışın haftanın son günü ile yeni haftanın ilk gününde etkili olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI EKSİYE DÜŞECEK

Kar yağışının etkili olacağı Denizli’de hafta sonunda hava sıcaklığı ise gündüz vakti il merkeziden 1 dereceye kadar düşecek. İlçelerde ise gündüz sıcaklığının eksi 5 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam436
Toplam Ziyaret6598860