sitene türk bayrağı

   


Üç İlçedeki Hırsızlık Olayını Jasat Çözdü

Acıpayam’da meydana gelen hırsızlık olayları Jasat’ın titiz çalışmasıyla aydınlığa kavuştu.

Üç İlçedeki Hırsızlık Olayını Jasat Çözdü

Acıpayam’da meydana gelen hırsızlık olayları Jasat’ın titiz çalışmasıyla aydınlığa kavuştu.

Jasat timlerinden Afyon Uşak ve Denizli'nin 3 ilçesinde hırsızlık yapan şahıslara yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Acıpayam, Tavas ve Çivril ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmada hırsızlık olayını gerçekleştiren 7 şahıs sabah evlerinde gözaltına alındı. Şüpheli şahısların evlere girerek hırsızlık yaptıkları, motosiklet vs. araç ve eşyaları çaldıkları öğrenildi.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarmanın dedektifleri olan jandarma suç araştırma timleri (Jasat) Çivril, Acıpayam, Honaz ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyonlar sonucunda B.T., V.K., M.C.K., İ.Y., M.K., E.Ç.ve M.K. isimli süpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 7 şüpheliden, B.T., V.K., M.C.K. ve İ.Y. tutuklanırken, M.K., E.Ç. ve M.K. adli kontrol şartı ile  serbest bırakıldı.

Maden ocağında zorlukla çalışan bir işçinin de ise gidip gelmek amacıyla aldığı motorsikleti çalan kişilerin çaldıkları motorsikleti ormana sakladıkları, çalan şahıslardan birisininde yakın akrabası olduğu belirtildi.

985 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam370
Toplam Ziyaret6629004