sitene türk bayrağı

   


Denizli Otogarında Uyuşturucu Operasyonu

10/01/2022

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan iki ayrı operasyonda 22 kişi tutuklandı.

Denizli Otogarında Uyuşturucu Operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan iki ayrı operasyonda 22 kişi tutuklandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile 3-9 ocak tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucunda 22 uyuşturucu taciri tutuklandı. Denizli'ye otobüs ile bir kadın şahsın uyuşturucu madde getirileceği ve satacağı yönünde alınan istihbarati değerlendiren ekipleri, Şüpheli şahısın bindiği otobüs takibe alınarak, Denizli Otogarında şüphelinin uyuşturucu maddeyi sevk edeceği şahısla bir araya geldiği esnada düzenlenen operasyonda, 2 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, kadın şüphelinin çantasında bulunun bebek bezi içerisine zulalanmış vaziyette 1 kilogram metamfetamin maddesi ve 37 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.  Otogarda yakalanan şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Yine Denizli'de Yapılan Çalışmalarda 20 Kişi Tutuklandı 

Denizli genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda toplamda, 1.701 kilogram metamfetamin maddesi, 360 adet uyuşturucu hap, 6 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 800 TL para ele geçirildi. Yakalanan 20 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam441
Toplam Ziyaret6629075