sitene türk bayrağı

   


Alim Arslan "Benim siyasete bulaştığım için kulüp başkanlığından istifa etmem istendi"

08/01/2022

Acıpayam'lı iş adamı Alim Arslan, dört yıl yürüttüğü Acıpayam Belediyespor Kulüp Başkanlığını yütürken bu göreven neden ve nasıl ayrıldığını açıklık getirdi.

Alim Arslan "Benim siyasete bulaştığım için kulüp başkanlığından istifa etmem istendi"

Acıpayam'lı iş adamı Alim Arslan, dört yıl yürüttüğü Acıpayam Belediyespor Kulüp Başkanlığını yütürken bu göreven neden ve nasıl ayrıldığını açıklık getirdi.

Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısında gündeme gelen ve tartışmalara yol açan iş adamı Alim Arslan'ın dört yıl yürüttüğü Acıpayam Belediyespor Kulübü Başkanlığından ayrılış konusu hakkında açıklama geldi.

5 KİŞİ GELDİLER

Alim Arslan yaptığı açıklamada "Herkese iyi akşamlar diliyorum. Acıpayam belediyesi Meclis oturumunda Acıpayam belediye spor ile ilgili ismim geçtiği için yazıyorum. Ben Acıpayam Belediye Spor Kulübü Başkanı iken istifa ettiğim gün şirketimin bürosuna Dündar Gürsoy, Muhammet Kesici, Erkan Bıyıklı, Selim Akar ve Tamer Burhan geldiler.

Hepsi de sağ ve Allah uzun ömür versin. Bana dedikleri şuydu, "Hüseyin başkanın Selamını getirdik" Süleyman Curavcının (futbol şube sorumlusu ) kulüpten istifa etmesinin, benim siyasete bulaştığım için kulüp başkanlığından istifa etmem gerektiğini ama yönetim kurulu üyesi olarak devam edebileceğimi söylediler.

HÜSEYİN ABİMİN SELAMI VAR

Bende onlara dedim ki, Benim Hüseyin abimle aram iyidir kendisini Abim gibi severim böyle bir şeyi neden bana söylemedi de sizleri gönderdi. Valla biz elçiyiz bize böyle söylendi, dendi. Bende pekala ben istifa ettiğimde Kulüp başkanı kim olacak diye sorduğumda, Erkan Bıyıklı kardeşim, abi Başkan ben olacağım dedi.

Ben de ona dedim ki abim sende siyasetin içerisindesin sende Akp ilçe yönetimindesin. Erkan kardeşimim cevabı şu oldu, evet ama ben onların yanındayım. Ben de ona dedim ki burada ki insanların yanında sana söz veriyorum Belediye başkanı seçildiğimde seni Akp ilçe yönetimindesin diye görevden affını istemeyeceğim dedim.

Ve muhasebe elemanımdan bir A4 kağıdı istedim ve "görülen lüzum üzerine 4 yıldır yürüttüğüm Acıpayam belediye spor kulüp başkanlığından istifa ediyorum" diye yazdım olayın cümle cümle gerçeği budur ne bir eksik ne bir fazla neticede benim yanımda 5 kişi vardı" dedi.

Acıpayam Gazetesi.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam438
Toplam Ziyaret6629072