sitene türk bayrağı

   


Şevkan "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

03/01/2022

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yeni yılın ilk mesai gününde Belediye Personeli ile bir toplantı düzenledi.

Şevkan "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
 
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yeni yılın ilk mesai gününde Belediye Personeli ile bir toplantı düzenledi.
 
Belediyeye ait kademeye giden ve burada çalışanlar ile bir araya gelen Şevkan,"Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 2022 yılının ilk mesai gününde sahada çalışan emekçi işçi arkadaşları ile bir araya geldi.
 
Belediye personelini çalışan olarak değil, yol arkadaşı olarak gördüğünü, hizmetleri tüm çalışanlarıyla birlikte yaptıklarını vurgulayan Başkan Şevkan,’’ Tek başına başkan, başkan yardımcısı, birim müdürleri hiçbir şey fark etmez. Acıpayam’ın 56 mahallesinde güzel hizmetler yapılıyorsa, halkımızda yapılanlardan memnunsa, bu başarının altında hepimizin ortaklaşa emeği vardır’’ dedi.
 
Her biriniz bizim için önemlisiniz diyen Başkan Şevkan, makamlar ve mevkiler kalıcı değildir amacımız memleketimize sahip çıkmak, kıymetli eserler bırakmaktır. Bu kapsamda sizlerin göstermiş olduğu performans ve özveriden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
 
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
 
Bu bilinçle ilçemize en iyi hizmet için 2022 yılında daha da çok çalışacak ve hizmet üreteceğiz. Sizlere ailenizle ve sevdikleriniz beraber nice nice yıllar diliyorum ‘’dedi.
 
Acıpayam Gazetesi.com
 
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam455
Toplam Ziyaret6629089