sitene türk bayrağı

   


Çanakkale Savaşında Şehit Olmuş 216 Acıpayam'lı "Dönmeyi Hiç Düşünmediler"

18/03/2021

Çanakkale Zaferinin 106. yıldönümünde Acıpayam'da şehitler unutulmadı.

Çanakkale Savaşında Şehit Olmuş 216 Acıpayam'lı "Dönmeyi Hiç Düşünmediler"

Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü tüm yurtta olduğu gibi Acıpayam'da da düzenlenen programla anıldı.

Program Acıpayam Garnizon Şehitliğine çelenk sunumu ile başladı.

Covid-19 salgınına karşı alınan önlem ve tedbirler dolayısıyla kitlesel katılımın olmadığı törene, Acıpayam Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Acıpayam Belediye Başkan Vekili Mehmet Eskin, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Büşra Ekinci , PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gr. Sinan Avan, İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Altuğ, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Yasin Gökçe, daire ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Şehitliğe çelenklerin konulmasının ardından şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Okunan dualar şehitlere gönderildi ve tören kıtası şehitler anısına üç el saygı atışı yaptı.

ANMA PROGRAMI TALİP ÖZKAN KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Öğrencilerin duygu dolu anları içeren tiyatro gösterimi, şiirleri ve türkülerin ardından ilçe genelindeki okullarda düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından verilmesiyle program sona erdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam207
Toplam Ziyaret6629327