sitene türk bayrağı

   


üç Yıllık Sözleşme İmzalandı

11/02/2021

Acıpayam Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Denizli Şubesi Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.

üç Yıllık Sözleşme İmzalandı

Acıpayam Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Denizli Şubesi Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şubesi ve Acıpayam Belediyesi arasında bir süredir devam eden görüşmeler sonucu üç yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ile Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan arasında imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, “ Acıpayam Belediyemiz verdiği zamla 54 üyemizin yüzünü güldürmüştür. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen herkese sendikam ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “İşçilerimizin sosyal haklarını koruyarak, imkânlarımız ve Hükümetimizin yıllık katsayı artışı doğrultusunda zam uygulamaya çalıştık. Sözleşme üç yılı kapsıyor. Önemli olan çalışanlarımızın parasının düzenli ödenmesidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışanlarımızın alnının teri soğumadan emeğinin karşılığını almasına özen gösteriyoruz. Sözleşmemizi karşılıklı anlayış ile imzaladık. Belediyemize ve işçilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam93
Toplam Ziyaret6632268