sitene türk bayrağı

   


PAÜ ACIPAYAM MYO'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

10/02/2021

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu’nda yeni yapılan müdür ataması nedeniyle devir teslim töreni gerçekleşti.

PAÜ ACIPAYAM MYO'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu’nda yeni yapılan müdür ataması nedeniyle devir teslim töreni gerçekleşti.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Turgut 2016 yılından bu yana yürüttüğü müdürlük görevini Acıpayam Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Senem Tüfekçi’ye devretti.

Bugün Acıpayam Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari personeli katıldı.

Tören Prof. Dr. Hüseyin Turgut için hazırlanan video ile başladı.

Ardından Prof. Dr. Hüseyin Turgut ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın duygu dolu konuşmaları ile devam etti.

Konuşmaların ardından hediye, plaket ve çiçek takdimi gerçekleşti.Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Turgut 'a bugüne kadar ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, kendisine kabak kemane hediye etti.

Takdimlerden sonra tören Prof. Dr. Hüseyin Turgut’un müdürlük görevini Öğretim Görevlisi Senem Tüfekçi’ye devretmesiyle devam etti.

Törende Müdür Yardımcılığı boyunca yaptığı çalışmalar nedeniyle Öğretim Görevlisi İkbal Vurucu’ya da plaket ve çiçek verildi.

Yeni yönetimde Müdür yardımcılığı görevini de Öğretim Görevlisi Sinan Avan ve Öğretim Görevlisi Cevat Sercan Özer devraldı.

Yapılan devir teslim törenin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi ve yeni yönetime başarı dilekleri iletildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam458
Toplam Ziyaret6632633