sitene türk bayrağı

   


Şubat Meclis Toplantısı Gerçekleşti

05/02/2021

Şubat ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Hulusi Şevkan başkanlığında tamamlandı.

Şubat Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Şubat ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Hulusi Şevkan başkanlığında tamamlandı.

Belediye Sarayı toplantı salonundaki toplantıda gündemdeki maddeler görüşüldü.

İYİ Parti Meclis Üyesi Zühal Demir, köyden mahalleye dönüşüm ile ilgili geçen ayki mecliste verdiği önergenin ne zaman sonuçlanacağı konusunda söz aldı. Belediye Başkanı Şevkan, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

CHP’li meclis üyesi Ertan Başkan, belediyemiz geçen yıl personel maaşlarını kredi çekerek öderken, sık sık yeni personel alımını anlam veremediğini belirtti.

MHP’li meclis üyesi Mustafa Sargın konuşmasının bir bölümünde, TOKİ çevresinde imar çalışması yapılması gerektiğini aktardı. Belediye Başkanı Şevkan, bu konuda araştırma çalışması başlatılması için talimat verdi.

CHP’li Grup Başkan Vekili Ali Bardakçı ile Belediye Başkanı ile ilginç bir diyalog yaşandı.

Ali Bardakçı: “Geçmiş dönemde belediye Başkan yardımcısının maaşını belirlerken ifade ettiğiniz  “Allah muhafaza maaşı düşük tutulursa belediye Başkan yardımcısı başka yollara sapar” ifadeniz “Maaşı sanıldığı kadar yüksek değil dediğiniz Abeltaş müdürleri için geçerli değil mi?” dedi.

Ali Bardakçı: “ Siz ne derseniz deyin Acıpayam Halkı arkamda. Bu yüzden Belediye Başkanı seçildim” diyorsunuz fakat Acıpayam’a neredeyse hiç gelmeyen ve Acıpayam’la hiç ilgilenmeyen ayrıca eleştiri oklarının hedefinde olan “Osman Zolan’dan az oy aldınız. Bunu nasıl açıklıyorsunuz” dedi.

Ali Bardakçı: Dalaman Çayı ile ilgili sosyal medyada ve bazı yerel basında çıkan “Hulusi Şevkan Dalaman Çayı ile ilgili Patladı” haberlerini duyuyoruz fakat nedense 12 yıldır sadece Dalaman Çayı ile ilgili edebiyat duyuyoruz fakat hiç bir icraat göremiyoruz. Bize zaman ve icraat söyleyin” dedi.

Şevkan ise, Dalaman çayı ile ilgili yaz aylarında çalışma başlatılacağını ve önümüzdeki yıldan itibaren Acıpayam’dan Dalaman Çayını kirlilik akmayacağını belirtti

Öte yandan, belediyeye dört adet sıfır araç alınmasının oylaması oy çokluğu ile kabul edildi.

Acıpayam Gazetesi.com

 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam183
Toplam Ziyaret6632358