sitene türk bayrağı

   


GENÇ GİRİŞİMCİDEN ACIPAYAM'DA DİKKAT ÇEKEN YATIRIM

05/01/2021

Acıpayam’lı genç girişimci Köksal Kök'ün, İlçede yaptığı ve yapacağı yatırımlar dikkat çekti.

GENÇ GİRİŞİMCİDEN ACIPAYAM'DA DİKKAT ÇEKEN YATIRIM

Acıpayam’lı genç girişimci Köksal Kök'ün, İlçede yaptığı ve yapacağı yatırımlar dikkat çekti.

2016 yılında Acıpayam’da başladığı girişimcilik yolculuğunu, kısa süre içerisinde zirveye taşıyan Kökbau Enerji şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kök Türkiye’de GüneŞ Enerji sistemi, inşaat iskelesi kiralama ve satışı yanı sıra gayrimenkul sektöründe de faaliyet gösteriyor, ayrıca önümüzdeki aylarda yeni yatırımları için start veriyor.

ilk olarak 8.500 m2 sanayi arazi içerisinde bulunan toplamda 2500 m2 kapalı alanları tekrardan yapılandırıp tekstil üretim merkezi ve depolama sistemlerine çevirerek ve daha sonra Denizli’mizin en güvenilir Elektrik şirketlerinden Akgün elektrik ve mühendislik şirketi ile varılan anlaşma neticesinde 2021 ortalarında kısa süre içerisinde 180 Kw bir Çatı Ges güneş enerji projesini tamamlanmasını planlıyor.

“Türkiye’nin Geleceğine ve Potansiyeline Güveniyorum”

Acıpayam Çamlık Mahallesinden bir ailenin çocuğu olan Köksal Kök, “Ülkemin geleceğine ve potansiyeline güveniyorum. Önümüzdeki süreçte ise yine aynı yerde Acıpayam’da yatırım yaparak, 4000m2 büyüklüğünde soğuk hava tesisi açmayı üzerine tekrardan GES Güneş enerji sistemleri kurmayı planlıyorum. Koronavirüs salgını nedeniyle birçok insan işsiz kaldı. Bende bu dönemde insanlara iş imkanı sağlayıp o bölgenin de gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyorum. Ne kadar çok insana iş imkanı sunarsam o kadar mutlu olacağım. Genç girişimcilere yatırımcılara sunulan imkanlar ve teşvikler çok güzel özelikle benimde başvurusunu yaptığım TKDK’nın verdiği teşvikler ile mükemmel destek sağlanıyor.

Bundan sonraki süreçlerde bir çok yatırımlar yapıp ülkeme ve memleketime faydalı olacağım” açıklamasını yaptı.

Acıpayam Gazetesi.com



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam613
Toplam Ziyaret6625597