sitene türk bayrağı

   


Meclis Toplantısında Gergin Anlar

04/09/2020

Eylül ayı Acıpayam Belediye Meclis Toplantısı bugün saat 15.00’te Belediye Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Meclis Toplantısında Gergin Anlar

Eylül ayı Acıpayam Belediye Meclis Toplantısı bugün saat 15.00’te Belediye Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın Başkanlığında toplanan meclis gündemdeki maddeleri ele aldı.

GALERİCİLER DERTLERİNİ ANLATTI

Toplantıya Meclis Üyeleri haricinde, sıkıntılarını dile getirmek için Acıpayam’daki galericiler de katıldı.

Mevcut yönetmeliğe göre, yaşadıkları yer sıkıntılarını dile getirdiler. Belediyenin oluşturmaya çalıştığı 20 işletmeye cevap verecek yerin yeterli olmadığını 40’a yakın galeri esnafının bulunduğunu söylediler.

Geçen toplantıda millet ittifakı grubunun verdiği yazılar gündeme alındı. Ali Bardakçı, güneş enerjisi santrali konusunda geç kalındığını, kota sınırlaması sebebi ile sıkıntı yaşandığını dile getirdi.

KOMİSYON KURULMASI TARTIŞMAYA YOL AÇTI

18. madde konusuna gelince tartışmalar yaşandı.

Ali Bardakçı ve Ertan Başkan’ın sürekli seçim zamanlarında haksız rant ve kazanç elde edildiği ifade edilmeye çalışılan 18. Madde uygulamalarının incelenmesi adına komisyon kurulması  için verilen gündem maddesinin, her şeyin lafta kalmaması için gerçeklerin açığa çıkması adına bunun incelenmesi gerektiğini tekrar ifade ettiler.

Başkan Şevkan, her şeyin kanunlar kurallar içinde işlemlerin yapıldığını, rant gözüyle bakılmaması gerektiğini ifade etti. Komisyon kurulması yerine bağımsız bir firma tarafından incelenmesi kararı verildi.

Yeşilyuva’da vakaların artması bekleniyor diyen Hulusi Şevkan’ın paylaşımlarını eleştiren Ertan Başkan bu tip varsayımlarla Acıpayam’a maddi ve manevi zarar veriliyor, dedi.

İLAN TARTIŞMASI

CHP’li meclis üyeleri Atılım Şirketine verilen ihale ile ilgili, belediyenin göstermelik ilan panosuna takılıp sökülerek ilan verilmeye çalışıldığını ilanın belediyenin resmi sitesinde yayınlanmadığını belirttiler.

 

 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam339
Toplam Ziyaret6631052