sitene türk bayrağı

   


ÜLKÜ OCAKLARI SESİMİZE SES VERDİ

Geçtiğimiz günlerde İlçemiz Karaismailler Mahallesinde yaşayan bir ailemizin dramını haber yapmıştık.

ÜLKÜ OCAKLARI SESİMİZE SES VERDİ

Geçtiğimiz günlerde İlçemiz Karaismailler Mahallesinde yaşayan bir ailemizin dramını haber yapmıştık.

25 yıldır elektriği ve suyu olmayan ailemizin yaşadığı zorluğu sayfamıza taşıdık.

Hafta sonu bu haberimiz üzerine Ülkü Ocakları harekete geçti. Ülkü Ocakları il başkanı Murat Aysınlı'nın talimatı ile bölgeye giden Ülkü ocakları Acıpayam İlçe Başkanı Cumhur Turgut incelemeler yaptı. İlk önceliğin eve elektrik getirmek olduğunu belirten Turgut devletimiz bunu kalıcı olarak çözümleyene kadar bizler geçici çözümler oluşturacağız, dedi.

İl başkanı Murat Aydınlı ile cumartesi gününden itibaren hergün görüştüklerini ve konu ile ilgili gün gün kendisini bilgilendirdiğini belirten Turgut, bir yandan elektrik işini çözümlerken diğer yandan Acıpayam Kaymakamlığı ile görüştüğünü, evin tadilatı için gerekli malzemeyi Kaymakamlığın vereceğini ve il Ocak bünyesindeki ustalar ile en kısa zamanda evin tadilatına başlayacaklarının müjdesini verdi.

Evde yaşayanlar için buzdolabı, çamaşır makinesi ve oturma grubu temin ettiklerini, inşallah bayram önü elektriğin geçici olarak çözümlenmesi ile eşyaların eve ineceğini belirtti. Evde yaşayan çocuklar için kıyafet ve oyunak temininin yapıldığını belirten Turgut, Ülkü Ocakları olarak bu aileye sahip çıkılacağını ve ihtiyaçlarının acilen çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Tek isteklerinin bu bayrama ailenin ışıklar içinde girmesini sağlamak olduğunu belirten Turgut, İl başkanımız sayın Murat Aydınlı bu konunun üzerinde hassasiyetle durmaktadır, ailenin ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda gerekli birimlerimizi seferber etmiştir, dedi.

Bizde acıpayamgazetesi.com haber sitesi olarak Denizli ve Acıpayam Ülkü Ocaklarına gösterdikleri duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ediyoruz.

Acıpayam Gazetesi.com







Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam216
Toplam Ziyaret6623704